Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet az exemmel?
Főleg az miatt szakítottunk, mert brutálisan féltékeny volt, és anyagilag sem úgy látta a dolgokat, ahogy én.
Szakítás után volt egy nagyobb afférunk (zaklatás, zsarolás), ami rendőrségi üggyé fajult.
Valamiért még mindig szeretem, és ő is egyfolytában ezt hajtogatta/hajtogatja. Mindenki azt mondja, hogy Ő biztos hogy szeret.
Összezavarodtam, és nem szeretnék elhamarkodottan dönteni.
Ugyanúgy, mint eddig.
Ez ilyen ördögi kör.
Sajnos az emberi agy válságban arra vár, azt szomjazza, hogy végre rendben legyen minden.
Pl éhezés esetén hogy végre ehessen.
A toxic kapcsolatok is ezen alapulnak.
Balhék veszekedés zűrök esetén válság van, az ember olyan mintha éhezne, ez egy kín és hatalmas. Amikor meg minden rendben, mosoly van és öröm, arra úgy kap rá, mint éhező a kajára.
És ilyenkor kéne erre NEMET mondani.
Sokan nem értik az áldozati pszicjológiát, de az erről szól.
Amikor éhezőt(áldozatot)próbálnának téríteni hogy mondj nemet, ne higyj neki, (ne egyél semmit ha ott van előtted, állj ellent, mérgező, csak épp aki éhezik, és nem eszik, meghal.)
Egy alapvető bekódolt "életösztönre" alapozódik egy toxic kapcsolat.
A veszekedés zűrök kezdik okozni a kínérzést, a szomjazást, a fokozottabb vágyat a jóra.
Ez egy felfokozott állapot. Akik nincsenek toxic kapcsolatban(nem éheznek) mégcsak nem is ismerik milyen érzés az.
Ez elèg epikus kapcsolat lehetet.
Milyen jelekből hiszed hogy mèg szeret tèged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!