Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után személyazonosság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után személyazonosság csere? Működhet?

Figyelt kérdés

Ötlet: sajnos semmi esélyem az exemnél, nem ad több esélyt, pedig már pontosan tudom mit rontottunk el, hogy változtatnék. Szinte bármilyen random embernek nagyobb esélye van nála mint nekem, ezért jött ez az ötlet.

Külsőre talán valahogy teljesen meg lehetne változni, illetve névcsere, a születésnapot meg máskor tartani. Viszont az egész élettörténetem ki kéne találni, ami idővel biztos bukta lenne. Működhet valami hasonló bárhogy? Semmi más esélyt nem látok.

Mielőtt elmennénk ebbe az irányba: más soha semmi pénzért nem kell.

2021. jún. 3. 09:32
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
A rokonságodat is megváltoztatod, mert ott tuti a bukás.
2021. jún. 3. 09:35
 2/24 anonim ***** válasza:
97%
Láttam ezt a filmet! [link]
2021. jún. 3. 09:38
 3/24 anonim ***** válasza:
98%

Ez beteges ragaszkodás. Fogadd el, hogy neki is van szabadakarata.

Amit akarsz, az kivitelezhetetlen, hacsak nem qrva gazdag brazil szappanopera főhős vagy.

Rengetegen vannak még odakinn, akivel lehet még párkapcsolatod. Tanulj a hibáidból és menj tovább és tartsd tiszteletben az exed döntését. Amúgy is ha lebuksz, ugyanott leszel mint most csak lejjebb, mert még a sok változtatást is kidobhatod a kukába, rengeteg idő és energia vész kárba ahelyett, hogy előre néznél és élnél és olyat keresnél, aki elfogad téged.

2021. jún. 3. 09:39
 4/24 anonim ***** válasza:
98%

"pedig már pontosan tudom mit rontottunk el, hogy változtatnék."

Ja, ideig-óráig biztosan tudnál színészkedni. De aztán idővel belefáradnál a szerepjátékba, és újra előjönnének ugyanazok a problémák. Az exed erről azonnal felismerne a sok hókuszpók ellenére is.

2021. jún. 3. 09:42
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Bolond vagy
2021. jún. 3. 09:43
 6/24 A kérdező kommentje:

Sejtettem hogy van erről film.

Tudom hogy hibás a döntése, mert azt hiszi hogy nem lehet jó a dolog. Meg se próbáltuk igazából megoldani az első problémát mielőtt a kapcsolatunk tényleg szinte tökéletes volt. Egy ki...ot esélyt szeretnék, hogy tud-e úgy működni a kapcsolatunk mint ahogy szerette volna, semmi mást. Teljesen külső tényező is befolyásolta a dolgot.

2021. jún. 3. 09:44
 7/24 harebell ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ha ez nem kamu, akkor nagyon ijesztő. Hozott egy döntést, tartsd tiszteletben.
2021. jún. 3. 09:48
 8/24 FoxtrotLidérc ***** válasza:
85%

Na ez azért így cringe, kérdező. Hagyd a 3,14-csába exedet! Szedd össze magad, és lépj tovább! :)))

Ne fuss olyan vonat után ami nem vár meg! Túl nagy energiát akarsz belefeccölni olyan emberbe, aki lehet meg sem érdemli...

2021. jún. 3. 09:48
 9/24 anonim ***** válasza:
97%

A hangodat hogy szeretnéd megváltoztatni?

Egyébként, még ha ez + a külső + a név + a lakhely + munkahely + család, tehát MINDEN sikerülne is, a belsőd nem tud gyökeresen változni.

Még ha eleinte nem is ismerne fel, ott lenne benne folyton egy dejavu érzés, mintha ismerne téged már korábbról és ez nagyon para. Kiderülne úgyis. Arról nem is beszélek, hogy hazugságra építenéd a kapcsolatot? Ne haragudj, de ott vágnálak ki, amint ez kiderül. Amúgy is megvalósíthatatlan, amit akarsz, szerencsére.

De ha annyira ragaszkodsz hozzá, akkor hagyd egy kicsit csillapodni a dolgokat (nem tudom, mikor szakítottatok.) adj neki néhány hónapot, majd keresd meg 1x és utoljára őszintén. Addig van időtök átgondolni a dolgokat tiszta fejjel. Ha akkor is elutasít, fogadd el.

Az én exem a szakítás utáni 4 hónapban időszakosan "jött" utánam, zaklatott már konkrétan. (az új barátnő mellől, lol). Nekem még nagyon friss volt a dolog. Hallani sem akartam róla, még haverként sem. Állandóan felkavart. Ha hagyott volna egy ideig békén feldolgozni a dolgokat és gondolkodni, talán most nem lenne tiltólistán mindenhol. Talán most már képes lennék vele szóba állni, HA nem zaklatott volna hónapokig. De ezzel még ezt az esélyét is elvágta,mert hónapokig még felhúzott idegileg állandóan. Erre meg a franc sem kíváncsi.

2021. jún. 3. 09:56
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Egy èv mulva röhögni és szègyellni fogod ezt a sok butaságot amit most itt összehordtál.

Mèg ha sikerül is a terved, tuti biztos hogy kifog derülni és mindenki nevetni fog rajtad, szánalmasnak tartanak majd és jó eséllyel soha nem fogod lemosni magadról.

Ha nem kellesz neki, akkor nem fogsz kelleni más névvel/hajszínnel vagy bármilyen új és jó tulajdonsággal sem.

Mindenki azt hiszi szakítás után,hogy nem lesz többet szerelmes meg nem kell senki más...hagyj magadnak időt, gyászold el és állj talpra, fèl ev múlva megfogod köszönni,hogy így alakult.

2021. jún. 3. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!