Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek az gáz, ha megisme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az gáz, ha megismerkedtek valakivel és érzitek, hogy valami nem stimmel és utána lecheckoljátok a neten?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy egy lány nagyban mondogatja, hogy nincs már együtt a barátjával miközben a lehető legnagyobb padlógázzal nyomul rátok. De valahol érezni, hogy kamu. Aztán meg az ember FB-on nagyban látja, hogy nem csak állapotnál látszik, hanem még a közös fotókkal is van fent. Ez elég rossz dolog, hogy így kicsit sneaky módon rákerestem, de motoszkált bennem, hogy igazolást nyerjek. De azért most elég rosszul érzem magam miatta.

2018. ápr. 26. 12:44
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
én megdugnám.
2018. ápr. 26. 12:48
 2/6 anonim ***** válasza:

??? De most mér'?

Teljesen természetes, hogy utánanéz az ember a dolgoknak.

Az a gáz, ha valaki szakít, aztán meg mégsem.

2018. ápr. 26. 12:49
 3/6 A kérdező kommentje:
:D A kérdés az volt, hogy nagyon rossz dolog az, hogy leellenőriztem? Vagy inkább csak egyáltalán nem kellett volna foglalkoznom vele, ha már úgy is sejtem, hogy nem mond egészen igazat. Vagy csak úgy kellett volna tennem, mintha minden rendben lenne? Meg ha esetleg találkozom vele, akkor nem mondhatom neki, hogy leellenőriztem. Viszont most már jó pofát sem vághatok hozzá
2018. ápr. 26. 12:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem értem mi a gáz. Kamusnak tűnt, lecsekkoltad, igazad volt. Van ilyen. Tulajdonképpen arra kell rájönnöd, hogy mit akar ezzel, meg veled. Ha van lehetőséged, és nincs veszély, hogy belehabarodsz, akkor dugd meg.
2018. ápr. 26. 13:02
 5/6 iamaveryniceguy ***** válasza:
Utána nézés és utána nézés között is van különbség. Megnézni a face profilját belefér. Megnézni a rendőrségi adatokat az adott illetőről már nem. (Van ismerősöm, aki rendőrrel kavart és az teljesen leellenőrizte minden egyes területen. Korábbi munkahelyek, volt-e bűntetve...stb).
2018. ápr. 26. 13:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez nem gáz, én is utánanéznék akkor is ha nem gyanakszom a faceebokon, pusztán kíváncsiságból. A gáz az, amikor valakivel levezgettem a neten, csupán csak chat volt, és lenyomozta a nevem alapján hogy hol élek, hol melózok, ilyenek. Na az ijesztő volt, de az nem ha megnéz a faceebokon.
2018. ápr. 26. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!