Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után személyazonosság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után személyazonosság csere? Működhet?

Figyelt kérdés

Ötlet: sajnos semmi esélyem az exemnél, nem ad több esélyt, pedig már pontosan tudom mit rontottunk el, hogy változtatnék. Szinte bármilyen random embernek nagyobb esélye van nála mint nekem, ezért jött ez az ötlet.

Külsőre talán valahogy teljesen meg lehetne változni, illetve névcsere, a születésnapot meg máskor tartani. Viszont az egész élettörténetem ki kéne találni, ami idővel biztos bukta lenne. Működhet valami hasonló bárhogy? Semmi más esélyt nem látok.

Mielőtt elmennénk ebbe az irányba: más soha semmi pénzért nem kell.

2021. jún. 3. 09:32
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nem friss a szakítás, és tudom hogy örökké csak őt fogom szeretni.
2021. jún. 3. 09:58
 12/24 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Jó. Mennyi ideje történt a dolog?
2021. jún. 3. 09:59
 13/24 anonim ***** válasza:
81%
Minek tukmálnád magad olyan emberre, aki NEM akar veled lenni?
2021. jún. 3. 10:05
 14/24 anonim ***** válasza:
98%
Remélem, hogy ez a napi kamu kérdés. Ha nem, akkor a kérdező súlyosan mentális sérült, ez nagyon ijesztő. Már az is, hogy valakinek ez megfordul a fejében, de hogy ennyire komolyan is gondolja, még durvább.
2021. jún. 3. 10:08
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

"és tudom hogy örökké csak őt fogom szeretni."

:D 10 év múlva megnézném, hogy tényleg így van-e.

2021. jún. 3. 10:18
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Én soha nem értem az ilyen embereket. Nagyon csúnya hazugsággal vágnád át. Csak egy dologra adj magadnak választ, vajon ha tudná ezt a volt barátnőd, hogyan reagálna rá?

Szerintem simán távolságtartásit kérne ellened és köszönő viszonyról sem álmodhatnál ez után a lépésed után, arról nem is beszélve, hogy saját magad is egy idő után belezavarodsz, hogy ki is vagy valójában, és miért jó neked ez, hogy másnak adod ki magad, csak azért, hogy visszahódíts valakit aki köszöni szépen nem akar újra járni veled.

Ez a hülye ötlet gondolom utána jött, hogy többször vissza lettél utasítva szakítás után.

2021. jún. 3. 10:29
 17/24 Lucaszek96 ***** válasza:
100%
Ha az én exem vagy csillagom előre szólok hogy ne is pazarold az időd ;)
2021. jún. 3. 10:32
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Neked inkább gyógyszeres kezelésre van szükséged...
2021. jún. 3. 10:39
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Mire összeszedsz annyi pénzt ami ehhez kell, plasztikai sebész, komplett rokonság bérlése, meg még aprópénzként minden irat személyazonosság cseréje, addigra el is felejted miért, mi- ki miatt fogtál bele.
2021. jún. 3. 11:06
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Na igen 19-es, addigra elmúlna az "örök szerelem" is. 🤭
2021. jún. 3. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!