Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem még q év mulva is csak ugy lett barátom hogy valakit ámulva bámultam mert azt hittem ő az(az első szerelmem), ő meg azt hitte azért nézem mert tetszik, és ahogy közelitett hozzám, odajött, rájöttem hogy nem ő az, csak hasonlít. (Ugyanaz a fekete göndör haj, homlokában tincs és fekete garbó)
De nagy kedves mosollyal jött láttam a gyönyörűszép fogait és kedvesen szólított meg és aranyos volt, és az első pillanatban érzett csalódásom, ezzel a kedves baráti közelítéssel felül dta írni, jól esett.
(Manapság már szinte inkább huncutul közelít egy férfi és nem "ártatlan"baráti kedvességgel)
És elkezdtünk beszélgetni.
Szép lassan nyíltam meg, apránként is haladt velem, kapcsolatban randikban érzelmekben.
Szép volt :)
Igazán soha HA igazi volt. A mai napig van egy film amit ha látok az egész sztorijával annyira előhozza a régi dolgokat, hogy totál befordulok.
De ha tudatosan odafigyelsz a feldolgozásra nem az időre bízod akkor sikerül élhető szintre redukálni az emlékét. Erre kell törekedni igazából, hogy a következő kapcsolatodat ne mérgezd le.
Nekem kb. 9évbe telt mert nem törődtem vele, az esküvői képek adták az első igazi gyomrost amiből tudatosan felálltam és kigyógyultam.(nem csak önerőből)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!