Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy lépett túl élete első szerelmén?
Még nem sikerült. Bár a túllépést valamelyest segíti, hogy hazudott nekem, ismerkedett, majd szakítás után egyből az új "szerelme" karjaiban landolt.
Szakítsd meg vele teljesen a kommunikációt, az segít, de sajnos jól bevált gyógymód nem létezik a felejtésre, ezen egyedül kell keresztül menned.
Persze segíthet, ha elfoglalod magad hobbikkal, barátokkal, de akkor is ott lesz a fejedben egy ideig 0-24.
Viszont idővel egyre kevésbé fog fájni, egyre jobban be fogod látni, mi miatt romlott meg a kapcsolat. Viszont óvatosan, ha valahonnan felbukkan, akkor nagyon fel tud kavarni.
Engem letiltott, pedig nem is beszéltünk. Segített nekem, hogy nem látom. Majd egyszer csak a semmiből írt valamit (nem tudom mit, kitörölte) és akkor visszazuhantam, hogy na, ennyire érdekli az új kapcsolata, mégiscsak gondol rám? Végül letiltottam én, hogy többet ilyen ne forduljon elő..
az idő megoldotta
persze az elején én is szomorkodtam meg minden, de aztán szép lassan csak így elszivárgott a gondolataimból
mára már nem is érzek semmit, ha nagy ritkán eszembe jut hosszú évek után csak annyit tudok gondolni, hogy basszus hogy lehettem egy ilyen kis szerencsétlen p*csbe szerelmes anno
jót mosolygok olyankor magamon
Köszönöm a válaszokat. Mi is nemrég szakítottunk 3 év után. Pont ugyanúgy szeretem mint 3 éve és nem látok rá egyenlőre esélyt hogy sikerül valaha elfelejtenem, ezért is érdekel ti hogy léptetek túl..
4: A könyvet tuti megveszem, hátha segít nekem is:)
a könyv meditációja rajta van a youtubon, az biztos. hallgasd meg előbb, mert szerintem az a lényege a könyvnek.
Egyrészt nekem az idő segített, hogy objektíven átgondoljam, miért is KELLENE hogy hiányozzon nekem. Mérlegre tettem mindent. Úgy éreztem, hogy nincs elég pozitívum ahhoz, hogy egyáltalán tudomást vegyek róla. Négy év után tiltottam le, és onnantól számítom azt, hogy elkezdtem objektíven gondolkodni felőle.
És hogy mi vezetett a szakításhoz? Elb*sztuk. Nem kicsit, nagyon. Alapból két külön világ voltunk, és elég tapasztalatlanok is. Nem tudtuk ezt a két külön világot tető alá hozni, velem pedig okádék módon nehéz volt... És a családja sem volt éppen segítőkész. Legfőképpen a bátyja nem... Azt sem nagyon tudták elfogadni, hogy nem akarok egyetem közelébe sem menni - más terveim voltak az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!