Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy lépett túl élete első szerelmén?
Engem most dobott ki 2 hete. Háromszor szakított velem, kegyetlen módon kihasznált és megalázott. Tiszta szívemből szerettem és szeretem őt. Részemről igazi volt, ő nem tudott értékelni. Elmondása szerint mindent megadtam neki, de csak a testem kellett mind közül. Beolvastam neki, de úgy igazán, tiltottam is mindenhonnan, mert tudtam, hogy zaklatna. Még neki áll feljebb ezek után. Nem gondolta volna, hogy ilyen erőre kapok, hiszen az együtt töltött 1 évünk alatt rendesen lerombolt bennem mindent, amit szerettem és amiért harcoltam. Nárcisztikus.
Tegnap még sirattam, ma már örülök, hogy vége. Holnap nem tudom mi lesz. Mikor elhagyott, napokig sírtam álmomban is, mindent dobáltam, ami a közelemben volt.
Sokat segít a tudat, ha igazán szeretne, a szeretet ünnepét velem töltötte volna, és nem hagyott volna cserben. Lesz valaki, aki tudni fogja, hogy engem akar és nem engedi el a kezem, hanem jó szorosan magához von.
A tanulásba temetkezem, beszélgetek a szüleimmel, tesómmal, barátaimmal, ezek sokat segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!