Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/16 anonim válasza:
Baszki 😂😂hát ez jó.
Nem ide akartam ezt a választ, de jól jött ki.
Bocsi...
3/16 anonim válasza:
Nekem pl fél év volt a kapcsolat, és 2 év kellett mire túlléptem rajta. (Az első évben csoda hogy nem nyírtam ki magam.)
5/16 anonim válasza:
Több, mint 4 év volt, októberben lett kimondva végleg, hogy vége, már mással találkozgatok december közepe óta. Szemét állat volt a végén, meg régen túlléptem rajta.
7/16 anonim válasza:
5, holnap lép a 6. évbe mióta vége lett, azóta voltak kapcsolataim, jelenleg is benne vagyok egyben, de mit sem enyhültek az érzelmeim iránta, sőt...
8/16 anonim válasza:
Gondolom azt akarod kérdezni, hogy mennyi idő túltenni magad az első nagy szerelmeddel való szakításon.
Egyénfüggő, néhány hónap, de lehet néhány év is. Egyre jobb lesz, főleg, ha lesz közben másik kapcsolatod. (De ne erőltesd, csak ha úgy alakul.)
9/16 Lazy Lover válasza:
5 év volt de a mai napig gondolok rá szerintem nem fogom elfelejteni soha
10/16 anonim válasza:
Első igazi szerelemnek mondhatót 10 évbe telt. Ma már bánom nem tettem magam túl pár nap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!