Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rázzam le hogy felfogja hogy befejeztem?
Vendéglátós.
Amit ugy kell elképzelni, hogy az egész vendéglátó iparban mindenki haverja barátja, a munkahelyen a főnökökkel vendegekkel is együtt isznak, mindenki szereti, helyes is, tapadnak is rá, munkán kívül az utca másik oldalàrol is integetnek neki, üdvözlik, pultosok a nyakába ugranak ha valahova mennénk szórakozni, vagy beülünk valahova, vagy akár csak kajálunk valahol.
Természetesn szilveszterkor is dolgozik közös fotózkodnak, hírekbe is megy stb.
Éjjel nappal együtt a klán.
De ha nem is, rajtuk kívül is van ezer barátja, haverja.
Ez mellett együttjárós csak a kapcsolatunk, tervek nélkül, mert pl én gyereket ilyentől nem is akarok hogy azzal én bebörtönözzem magam, amíg ő haverok buli fanta én meg jatszótér, meg babamamaklubbok, bele is őrülnék szerintem.
Azaz családtervezés kizárva a részemről.(ő leakarna persze kötni, házasság, gyerek, jó is az ha van egy fix magatehetetlen p.nci, akinek élete sincs, csak ő. Csak én meg nem bírnám ezt mentálisan.)
És azok után hogy nem is egyszer közölte, hogy ő aztán dolgozik szilveszterkor(meg ital buli minden ami a csövön kifér a klánban), és hogy velük fotózkodik állandoan (közös képünk szinte nincs is, mert haverjaival rokonaival kollégákkal van millio foto video élmény), és az után hogy egyedül érzem magam egy együttjárós kapcsolatban, mintha nem is lenne senkim csak vmi szabadidőpartnerem néha, tiszta szívemből akarok szakítani.
Inkább egyedül mint egy céltalan kapcsolat meg egy ilyennel, aki meg él mint hal a vízben NÉLKÜLEM.
És nem fogja fel. Szerinte csalom vagy meg akarom csalni. Vagy szerinte én gyerekesen hisztizek csak. Letiltottam. És nem akarom hogy megtaláljon de ezt nem fogja annyiban hagyni.
Korábban mikor szakítani akartam bosszúval is fenyegetett.
MIÉRT NEM TALÁLNAK AZ ILYENEK MAGUKHOZ VALÓ NŐT és húzna el magától a pics@ba? Miért engem kell szívatni azzal, hogy terrorizál fenyeget ha szakítok?
Mi a kérdés?
Szépen elbúcsúzol tőle, mert nem egymásnak vagytok teremtve.
Ninvs közösségin. Pl ezért is jöttem vele össze hpgy végre nem egy qurolájkolós férfi. Hanem végre egy korrekt normális férfi, mert amúgy az is.
Szépen el is búcsìztam tőle.
De nem először van ez hogy képtelenség lerázni, bevet minden eszközt szakítás ellen, nagyon el is lehet vele durvulni ilyenkor.
Igen idavagyok érte, csak épp férjnek apának komolyra NEM kéne. És én már ebben szenvedek, inkább egyedül akkor kimondva is, elvégre most is szilveszterkor is egyedül leszek, de tényleg azt várja mint az arabok hogy én meg hűen várjam otthon.
Mi az, hogy nagyon el lehet durvul i?
Szakitasz letiltod, nem tdu hol fenyeget i, nem talàlkoztok…
Pont
Nekem akivel akarok is alig van idôm talàlkozni 🤔🤔🤔🤔
Nem akarom hogy megnehezitse nekem, vagy hogy szabotálja.
Olyan is van, amikor a gyászban talál be, amikor a leggyengébb vagyok.
Mindenféle van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!