Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Érdemes szakítani ha nem jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes szakítani ha nem jó vele a szex?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz helyzet előtt állok. Iszonyatosan jól néz ki a pasi, okos, értelmes, kedves. Szóval minden megvan benne ami kellene. Meg is lepődtem, hogy pont én kellek neki. Majd ugye szexnél már rájöttem nem túl nagy a szerszáma. A nyalás egész jó volt, bár kellett vagy 35-40 perc mire elmentem, de kitartó volt. Aztán kipróbáltunk más pózokat, de valahogy egyiket sem éreztem jónak. Mikor először betette megkérdeztem tőle, hogy bent van-e? Nagyon kellemetlen volt. 3 hónapja együtt vagyunk, de nekem nagyon hiányzik a jó szex. Ha viszont ezért eldobom, akkor nem találok olyat akinek a személyisége ennyire bejönne. Mi lenne a jó lépés? 28/N
2022. dec. 26. 09:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát… ez valóban apró méret. Nem könnyű de beszélj vele.
2022. dec. 26. 12:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezesetben mond el neki, szerintem nem lesz újkeletű neki ez, ha szembesítik vele.
2022. dec. 26. 13:24
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel nem lehet szexelni,ez vicc,szànalom az olyan nő akinek ez még kérdés...
2022. dec. 26. 15:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Hamar elfog menni a kedved így az együttlétektől. Aztán vagy megcsalod vagy kidobod, de hosszútávon ilyen feltételekkel nem lesz túl sok értelme ennek.
2022. dec. 26. 16:37
 15/15 anonim ***** válasza:

Én szakítottam, bár nekünk pont ellenkező probléma volt.

Azaz, ez csak nekem okozott gondot, mert nekem fájt minden aktus, ő mindenhogyan tövig nyomta.

2022. dec. 26. 18:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!