Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Érdemes szakítani ha nem jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes szakítani ha nem jó vele a szex?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz helyzet előtt állok. Iszonyatosan jól néz ki a pasi, okos, értelmes, kedves. Szóval minden megvan benne ami kellene. Meg is lepődtem, hogy pont én kellek neki. Majd ugye szexnél már rájöttem nem túl nagy a szerszáma. A nyalás egész jó volt, bár kellett vagy 35-40 perc mire elmentem, de kitartó volt. Aztán kipróbáltunk más pózokat, de valahogy egyiket sem éreztem jónak. Mikor először betette megkérdeztem tőle, hogy bent van-e? Nagyon kellemetlen volt. 3 hónapja együtt vagyunk, de nekem nagyon hiányzik a jó szex. Ha viszont ezért eldobom, akkor nem találok olyat akinek a személyisége ennyire bejönne. Mi lenne a jó lépés? 28/N
2022. dec. 26. 09:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
Vegyetek segédeszközöket
2022. dec. 26. 09:25
 2/15 anonim ***** válasza:
37%
Több sebből vérzik a kitalált történeted!
2022. dec. 26. 09:26
 3/15 A kérdező kommentje:
De ha megkérném a segédeszközre akkor azzal megalázó helyzetbe hoznám. Amúgy sem tudom, hogyan lehetne ezt szépen felhozni.
2022. dec. 26. 09:28
 4/15 A kérdező kommentje:
2-es told el a biciklit ha érdemben nem tudsz válaszolni. Köszi
2022. dec. 26. 09:28
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

"megkérdeztem tőle, hogy bent van-e? Nagyon kellemetlen volt."

Már mind a ketten tudjátok, hogy ez így tartósan nem lesz jó. Csak az a kérdés, melyikőtök fogja kimondani és szakítani.

Másnak is lehet számodra vonzó személyisége.

2022. dec. 26. 09:36
 6/15 anonim ***** válasza:
40%

Ha nem kamu a kérdés akkor ez egy igazán rossz helyzet. Jó a pasi, külsőleg, bensőleg, erre kicsi a farka.

Amúgy mekkora neki kb? Nem lehet, hogy te vagy túl tág, mély?

Vannak ilyen tornák nőknek, hogy szűkebbek legyenek nem?

Vagy mit érdemes ilyenkor tenni, jöjjön a segédeszköz, mufsz, vibrátor...de az eléggé gáz lenne nem?

Amúgy nem beszéltél vele a volt kapcsolatairol, hogy miért mentek szét, miért mentek tönkre?

Lehet, hogy a többi csaj is ezért szakított vele, akkor viszont valahol, mélyen tudja, hogy nem oké a farka, ezáltal elkellene fogadja a segédeszközöket, de szerintem egy férfinak ez a legmélyebb mélyütés amit adhat az élet....

2022. dec. 26. 10:17
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

6-osnak

Szerintem 3 hónap (ismerkedés) alatt kiderül, ha nem megy, és kár erőltetni.

2022. dec. 26. 10:37
 8/15 anonim ***** válasza:
76%
Honnan veszed, hogy ne találnál más olyat, akinek bejön a személyisége? Inkább attól félsz, hogy ennyire jóképű pasit nem találsz újra. Én nem maradnék olyannal, akivel rossz a szex. Ez a kapcsolat egyik alappillére.
2022. dec. 26. 10:39
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Van egy rakas jokepu es jo szemelyisegu ferfi, persze nem feltetlenul tud mindenki felsorolni rogton az ismerosi korebol 10-et, de attol meg vannak, ismerkedni kell es megtalalni azt, akivel ezen a teren is osszeillesz.
2022. dec. 26. 10:59
 10/15 A kérdező kommentje:
Soha életemben nem találkoztam ennyire apró mérettel. A vastagságával nem volt gond. 5-6 centi maximum a hossza. Azt hiszem mikropénisznek hívják az ilyesmit. Nagyon megfogott csak hát… Tág nem vagyok, soha nem volt ilyen gondom, mint írtam a vastagsággal nincs gondom inkább a hossza az ami kevés.
2022. dec. 26. 12:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!