Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Normális az ilyen, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az ilyen, vagy szakítani kéne?

Figyelt kérdés

Van egy 2 éves kapcsolatom, együtt is élünk. Néhány hónapja erőteljesen megfogalmazódott bennem, hogy szakítani szeretnék, mégis, ha lehetőség van, meghátrálok, pedig tudom, hogy nem kéne.

Ha összeveszünk, nagyon durván beszél velem, lekezelő, megalázó, agresszív, szakítani akar, hagyjuk egymást örökre, amúgy is megunta a hülyeségeimet, neki erre nincs szüksége, csak gond vagyok az életében. Utána ha kibékülünk, és el akarom neki mondani, mivel bántott meg, újra kezdődik az egész, nekiáll üvöltözni, hogy én most erről nem fogok leszállni és egész nap azon fogok lovagolni, hogy mit miért mondott, nem bíróm felfogni, ha ideges valaki, akkor mond ilyeneket, neki ebből elege van. Persze ha elmegyek, utána mindig visszajön, hogy bocsássak meg, tudja, hogy nehéz vele, nem is gondolta ezeket komolyan.

Szerintem nem normális, hogy ezeket ennyire nem lehet megbeszélni vele, és mindenre így reagál. Olyan, mintha nem is szeretne. Azt érzem, hogy a viselkedése miatt én is egyre kevésbé szeretem, pedig régen nagyon szerettem. Mégis nehezen engedem el, ezért nem léptem még meg a szakítást. De ezt nem szeretném már többször hagyni, annyira megalázó, sokszor érzem, hogy jobb lenne nekem nélküle.

Túlreagálom, és máshol is előfordul ilyen veszekedés, vagy nálunk nem normális ez az egész?

2022. dec. 20. 08:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%

Nem is nézel kifelé a kapcsolatban.

Ha meglenne a terv hol élsz, kikkel, milyen barátaid életed anyagi helyzeted lenne nelkule, akkor szokás szakitani.

Amig hatrafelé nézel addig nem is szakitasz.

(Nem azt kell nezni hogy nyom a cipő és kényelmetlen, es ezen nyavajogni, hanem azon agyalni hogy nem mezitoab akarsz járni, és bemenni a boltba es masikat venni. Aszakitás az az mikir Nélküle tervezel, megoldasz, veghezviszel.addig csak üres duma hogy szakitik)

2022. dec. 20. 08:16
 2/16 A kérdező kommentje:

Lenne hol laknom, anyagilag sem lenne gondom. A barátaink sosem voltak közösek, inkább csak jóban vagyunk egymás barátaival, így ez sem probléma. Sőt, akár azonnal lehetne másik barátom is, ha úgy akarnám. Nem ezekről van szó.

Egyszerűen csak fáj, hogy ez lett a kapcsolatunkból, régen nem ilyen volt. Nem tudom, hogy jutottunk idáig, de nem vagyok boldog. Még fájna, ha tudnám, hogy mással van, de néha már úgy érzem, ez sem érdekel.

2022. dec. 20. 08:21
 3/16 anonim ***** válasza:
70%

A választ te magad is tudod.

Viszont bármit írunk, et úgysem fogsz szakítani. Majd néha feljössz ide kipanaszkodni magad, de ameddig ő nem dob, addig itt nem lesz változás.

2022. dec. 20. 08:21
 4/16 anonim ***** válasza:
86%
És neked ennyit jelentenek azok a dolgok hogy jajj de régen jó volt? Nem az a lényeg hogy most nem jó.. és nem is akar változtatni? Én nagyon sajnállak..
2022. dec. 20. 08:24
 5/16 anonim ***** válasza:
79%
Most menj. Jobb lesz a karácsonyod.40f Anno engem is így dobtak ki 20 éve. Hálás lehetek a csajnak mert meg ismertem a Páromat. Te viszont egy nyugodt ünnepét tölthetsz el. Ha nem lépsz a karácsonyt fogával töltitek az biztos.
2022. dec. 20. 08:29
 6/16 anonim ***** válasza:
Te vagy a távoltartós kérdező? azért nem mered elhagyni, mert félsz, hogy megver? Miért kérdezel ilyen sokat?
2022. dec. 20. 08:31
 7/16 A kérdező kommentje:

Nem én vagyok a távoltartós, sosem ütött meg. Ő szavakkal bánt.

Igazából valahol azt remélem, hogy ez még helyre jöhet, mert a történtek ellenére bennem még mindig vannak érzések.

2022. dec. 20. 08:35
 8/16 anonim ***** válasza:
79%
Ez már nem jön rendbe.
2022. dec. 20. 08:47
 9/16 anonim ***** válasza:

Csak a kérdést meg az első tömböt olvastam el a többi ahogy néztem úgyis csak rinya..

Ha már felismerted, hogy nem működik akkor vége. Minél tovább húzod, minél több év lessz mögöttetek annál rosszabb lessz később megtenni.

2022. dec. 20. 09:24
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem fog helyrejonni, mert nem szeret téged egyáltalán.
2022. dec. 20. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!