Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sokat veszekedtünk a párommal ,és tegnap szakított velem . Rendbe lehetne ezt hozni ?
Sajnos rettentő munkahelyi nyomás van rajtam amitől teljesen kifordultam önmagambol.
Sokat bele álltam a páromba.
Három hónapig óvatosan ismerkedtünk mivel nagyon rossz gyerekkorunk volt
Ezért óvatosak voltunk és most két hónap után vége...tegnap megmondta hogy nem tudja tovább folytatni mert állandóan gyanúsítom és bántom és ideges.
Nem keres azóta,semmi nincs.
Természetesen belátom,amit tettem és szeretném visszakapni őt .
Valaki járt már így?
A munkahelyen már felmondtam,január 20-ig felmondást töltöm
Segítsetek kérlek
Nagyon hiányzik, nagyon szeretem nem eszek tegnap óta csak megállás nélkül zokogok .
Mit tegyek !?
Nem keresem
Mikor leírta hogy nem akarja velem folytatni akkor megírtam hogy nagyon szeretnék egy esélyt mert nagyon szeretem és boldoggá szeretnem tenni
Elolvasta de nem reagált azóta semmit
Nem keresem én sem de megőrülök ebbe
Mit tegyek ?
18
Akkor jó nagy kamus volt egész végig mert azt állította hogy nagyon szerelmes belém és szombaton már a gyűrűket néztük
Hallod örülök hogy ennyire bele látsz a dolgokba de nem 13 évesek vagyunk
Én 40.
Ő 45.
Egy 2 hónapos kapcsolatban az állandó veszekedés, gyanúsítgatás nem normális.
Nem kell csodálkozni, hogy szakított, aztán meg sírni, hogy adjon esélyt. Az esélyed ott volt, amikor együtt voltatok, akkor kellett megoldani. A legjobb amit tehetsz, hogy elfogadod a szakítást és békén hagyod.
23
Te szerencsés a közös lakásunk festette ki
Okoskodsz mintha értenèl hozzá
Megbántam hogy kiírtam a kérdést
Jóllehet van igazság abban amit írsz de a stílusod na az übereli az enyém is 🤣🤣🤣
Lehet nője van.
Nem a te hisztid miatt az egész. Rosszul látod.
27
Dehogy van nője neki.
És nem én látom így hanem a vasárnapi vita után tegnap mondta hogy nem tudja tovább folytatni .
28
Miért baj hogy össze költöztünk?
Nem 13 évesek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!