Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nagyon sokat veszekedtünk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon sokat veszekedtünk a párommal ,és tegnap szakított velem . Rendbe lehetne ezt hozni ?

Figyelt kérdés

Sajnos rettentő munkahelyi nyomás van rajtam amitől teljesen kifordultam önmagambol.

Sokat bele álltam a páromba.

Három hónapig óvatosan ismerkedtünk mivel nagyon rossz gyerekkorunk volt

Ezért óvatosak voltunk és most két hónap után vége...tegnap megmondta hogy nem tudja tovább folytatni mert állandóan gyanúsítom és bántom és ideges.

Nem keres azóta,semmi nincs.

Természetesen belátom,amit tettem és szeretném visszakapni őt .

Valaki járt már így?

A munkahelyen már felmondtam,január 20-ig felmondást töltöm

Segítsetek kérlek

Nagyon hiányzik, nagyon szeretem nem eszek tegnap óta csak megállás nélkül zokogok .

Mit tegyek !?

Nem keresem

Mikor leírta hogy nem akarja velem folytatni akkor megírtam hogy nagyon szeretnék egy esélyt mert nagyon szeretem és boldoggá szeretnem tenni

Elolvasta de nem reagált azóta semmit

Nem keresem én sem de megőrülök ebbe

Mit tegyek ?

2022. dec. 13. 18:46
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:

18

Akkor jó nagy kamus volt egész végig mert azt állította hogy nagyon szerelmes belém és szombaton már a gyűrűket néztük

Hallod örülök hogy ennyire bele látsz a dolgokba de nem 13 évesek vagyunk

Én 40.

Ő 45.

2022. dec. 13. 19:46
 22/49 anonim ***** válasza:
100%

Egy 2 hónapos kapcsolatban az állandó veszekedés, gyanúsítgatás nem normális.

Nem kell csodálkozni, hogy szakított, aztán meg sírni, hogy adjon esélyt. Az esélyed ott volt, amikor együtt voltatok, akkor kellett megoldani. A legjobb amit tehetsz, hogy elfogadod a szakítást és békén hagyod.

2022. dec. 13. 19:48
 23/49 anonim ***** válasza:
83%
Te figyelj már kérdező úgy viselkedsz mint aki 15 éves és hisztizel itt. Az ember azt hinné ha már felnőtt kategóriába teszed a kérdésedet akkor felnőtt is vagy de szerintem kategóriát tévesztettél. Kidobott mert feszt hisztiztél mindenen akkor még is mit vársz? Senki nem akar maga mellett egy hisztigépet éveken át elviselni. Kifestett nem hogy örültél volna neki holott szerintem semmi köze nincs a házatokhoz vagy nem tudom kivel laksz erre bedobod a nyivákolást mert fáradt és este nem lesz mozi. Keressél egy csicska papucsot aki majd úgy ugrál ahogy neked kedved tartja.
2022. dec. 13. 19:50
 24/49 anonim ***** válasza:
85%
40 évesen ezt műveled? Azta 😂😂🤣🤣
2022. dec. 13. 19:50
 25/49 A kérdező kommentje:

23

Te szerencsés a közös lakásunk festette ki

Okoskodsz mintha értenèl hozzá

Megbántam hogy kiírtam a kérdést

Jóllehet van igazság abban amit írsz de a stílusod na az übereli az enyém is 🤣🤣🤣

2022. dec. 13. 19:53
 26/49 anonim ***** válasza:
90%
Teljesen hihető, hogy egy 45 éves férfi majd egy 2 hónapos kapcsolatban a gyűrűket nézi veled, amikor egy hiszti Kriszti vagy!
2022. dec. 13. 19:54
 27/49 anonim ***** válasza:
13%

Lehet nője van.

Nem a te hisztid miatt az egész. Rosszul látod.

2022. dec. 13. 20:00
 28/49 anonim ***** válasza:
91%
2 hónap alatt már össze is bútoroztatok? Szerintem te ostobább vagy mint hittem. Meg gyűrűk mi? Hát 40 évesen ideje lenne felnőnöd.
2022. dec. 13. 20:01
 29/49 A kérdező kommentje:

27

Dehogy van nője neki.

És nem én látom így hanem a vasárnapi vita után tegnap mondta hogy nem tudja tovább folytatni .

2022. dec. 13. 20:02
 30/49 A kérdező kommentje:

28

Miért baj hogy össze költöztünk?

Nem 13 évesek vagyunk.

2022. dec. 13. 20:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!