Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nagyon sokat veszekedtünk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon sokat veszekedtünk a párommal ,és tegnap szakított velem . Rendbe lehetne ezt hozni ?

Figyelt kérdés

Sajnos rettentő munkahelyi nyomás van rajtam amitől teljesen kifordultam önmagambol.

Sokat bele álltam a páromba.

Három hónapig óvatosan ismerkedtünk mivel nagyon rossz gyerekkorunk volt

Ezért óvatosak voltunk és most két hónap után vége...tegnap megmondta hogy nem tudja tovább folytatni mert állandóan gyanúsítom és bántom és ideges.

Nem keres azóta,semmi nincs.

Természetesen belátom,amit tettem és szeretném visszakapni őt .

Valaki járt már így?

A munkahelyen már felmondtam,január 20-ig felmondást töltöm

Segítsetek kérlek

Nagyon hiányzik, nagyon szeretem nem eszek tegnap óta csak megállás nélkül zokogok .

Mit tegyek !?

Nem keresem

Mikor leírta hogy nem akarja velem folytatni akkor megírtam hogy nagyon szeretnék egy esélyt mert nagyon szeretem és boldoggá szeretnem tenni

Elolvasta de nem reagált azóta semmit

Nem keresem én sem de megőrülök ebbe

Mit tegyek ?

2022. dec. 13. 18:46
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:

9

Már voltam ma pszichologusnal egy az egyben anyám viselkedését hozom de ezt a párom is tudja ezt O mondta nekem először hogy ez lehet a gond .

Én mellette voltam mikor elkezdt szedni az antidepresszánst mindenben támogattam türelmes voltam .

Ő pedig ahelyett hogy segítene inkább kidob.

Örülök hogy ezt többen helyesnek látjátok.

Én nem.

2022. dec. 13. 19:15
 12/49 anonim ***** válasza:
83%

"Imádtuk is egymást ezzel nem is volt gond ,csak közben a viták."

Ha imádtátok volna, akkor nem lett volna vita. Én imádom a feleségemet. 6 éve vagyunk együtt soha nem volt vita közöttünk.

2022. dec. 13. 19:16
 13/49 A kérdező kommentje:

12

Ez hülyeség már bocs

Olyan nincs hogy nincs vita

A tesómèk odáig vannak egymásért 10 éve és mégis vannak viták

Olyan nincs hogy nincs

De nektek gratulálok!

2022. dec. 13. 19:20
 14/49 anonim ***** válasza:
78%
Kemény leszek: te igazából nem szereted a volt párod. Soha nem is szeretted. Az a fajta "szeretet", amit leírsz, körülbelül olyan "szeretet", ahogy az emberek a rántott húst "szeretik". S a veszteség, amit most átélsz, lényegében nem különbözik attól, mint amikor valakitől megvonják a kedvenc ételét. Az igazi szeretet ugyanis nem arról szól, hogy mit kapunk a párunktól, hanem arról, hogy feltétlenül és mindig elfogadjuk pont olyannak, amilyen. És nem várunk el semmit, így élményeket sem. Engedjük, hogy önmaga legyen minden percben. Örülünk a létének, feltételek nélkül. Ha például nincs kedve moziba menni, akkor nincs kedve és pont. Azzal, hogy ezen kiakadtál, azt bizonyítottad, hogy nem őt szereted, hanem az élményeket, amelyeket nyújt neked.
2022. dec. 13. 19:21
 15/49 anonim ***** válasza:
9%
Hát pedig nálunk sincs vita mondhatsz bármit de nincs. Mondjuk én már 49 múltam és szarságokon nem vitázom hanem néha jobb ha csendben maradok 😉
2022. dec. 13. 19:31
 16/49 anonim ***** válasza:
12%

14

En minden pasimmal úgy viselkedtem mint amit a kérdező leírt.

Akkor én sem szerettem egyiket sem csak mint egy rántott húst ?

Hogy van ez akkor ?

Akkor ez mi ?

Komolyan érdekel.

Nálam is minden kapcsolat ezért ment tönkre.

Akkor még soha senkit nem szerettem?

Vagy mi ez akkor ?

2022. dec. 13. 19:35
 17/49 anonim ***** válasza:
63%

15

Lehet itt is jobb lett volna ha csendben maradsz 😊

2022. dec. 13. 19:39
 18/49 anonim ***** válasza:
87%

Hallod, 2 hónapja voltatok együtt, nem 2 éve, hogy az ember azt mondja, van már egy kialakult mély kötődés, amiért képes/érdemes megbocsátani.

Az lehet, hogy volt benne egy fellángolás irántad, de gondolom ki is ábrándult már belőled, mielőtt komolyabban is lehetett volna valami, ezzel nem lehet mit csinálni.

Kezeltesd magad, mielőtt belekezdesz egy következő kapcsolatba, mert senki nem fog melletted megmaradni ilyen természettel meg mentális problémákkal.

2022. dec. 13. 19:41
 19/49 A kérdező kommentje:

14

Nála jobb intelligensebb embert még nem ismertem .

Imádom a lényèt, mindent.

A három hónap randizás alatt és az utána lévő hát hétben sem volt semmi gond,semmi ilyen.

Ez mind azota van mióta új főnökasszony van és teljesen tönrke tesz.

Így ebben bocsánat,de nem értek egyet veled.

De egyébként rohadt jól leírtad a dolgokat

2022. dec. 13. 19:43
 20/49 anonim ***** válasza:
32%
Igen is vannak hozott minták, amik gyerekkorunktól belénkivódtak. Ezt tudja is a kérdező. De azért álljon már meg a menet! Had tudja már ő, hogy szereti a volt párját, vagy sem. Azért egy antidepresszánst szedő emberrel sem sétagalopp az élet. Szerencse, hogy ennyi embert elkerült a mérgező környezet, meg hogy ennyi ember megfelelő mintat látott. Valakinek nincs ilyen szerencséje és sajna nem megfelelően kezeli a helyzetet. Itt az történt.
2022. dec. 13. 19:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!