Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan kell jól szakítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell jól szakítani?

Figyelt kérdés

3+ éve együtt vagyunk. Egyre pitiánerebb dolgokon veszekszunk. Az elmult fel ev alatt 3x-4x ha szexeltunk/szeretkeztunk. Tobbszor elhangzik, hogy tolem majd ugyse akarna gyereket. A veszekedesek allandoak, folyamatos a stressz. Mar vagy 100x szakitottunk kimondva, hogy vege aztan megsincs vege, hogyan vessek veget ennek? Nekem mar elegem van, elfaradtam, kimerultem, csak nyugalmat szeretnek es o is. Nem erezzuk azt, hogy osszeillenenk. Teljesen mashogy latunk dolgokat.

23F

2022. dec. 12. 12:31
 1/2 anonim ***** válasza:
88%
Megmondod neki, hogy vége. Ha együtt éltek akkor költözés, ha te laksz nála, akkor te mész, ha ő nálad akkor meg ő.
2022. dec. 12. 12:54
 2/2 anonim ***** válasza:
80%
Először is, te döntsd el, hogy szakítani akarsz. Ezután nyugodtan (!!!) mondd el a barátnődnek, hogy már nem szereted és be akarod fejezni ezt a kapcsolatot. Majd otthagyod és minden kommunikációs csatornát megszakítasz vele. Ne hagyj teret a könyörgésnek, visszatáncolásnak. Nagyon fontos, hogy ne mondj olyanokat, hogy szereted mint embert meg szereted mint barátot. Ezek mind hamis reményeket ébresztenek a másikban. Ne maradjatok barátok, ne beszéljetek néha sem. Mintha meghalt volna a másik.
2022. dec. 12. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!