Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gerinctelenség lenne emiatt szakítani?
Figyelt kérdés
Barátomat én rángattam bele a feeder fétisbe, viszont túlzásba estünk. Ennek már jó ideje, és azóta csak nyögjük a bajait. Próbáltam visszarángatni, de hiába. Mint aki semmilyen hajlandóságot nem mutat, hogy változás legyen.
Ilyen esetben meddig "illik" küzdeni a másikért, és mikor nem számít cserben hagyásnak, ha elhagyom?
2022. dec. 1. 22:25
2/4 anonim válasza:
Szerintem az országban összesen egy feeder fétises él, aki minden áldott nap itt érdeklődik valami fassggal kapcsolatban. Ha elkezted, akkor fejezd be és etesd halálra vagy ezt nem ide?
4/4 anonim válasza:
Nem is olyan régen, még a csajod próbált etetni, meg volt egy másik, amelyben már túletetted a pasidat (ott a bdsm megnevezést használtad, aminek köze nincs ehhez)... te most személyiségzavaros vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!