Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ünnepek előtt szakítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ünnepek előtt szakítani?

Figyelt kérdés

Tudom nincs rá jó időpont, de akkor is..

Úgy érzem hogy " ebben a 8évben lassan nem lesz tobb"..pláne mert mindig úgy reagál hogy ő a hibás és rossz, meg ő nem érdemli meg amit akar..( kicsit pszichikainyomasgyakorlásnak érzem)

2022. dec. 7. 08:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szakítsd, ha már nem szereted.

Nincs olyan időpont, hogy mikor ciki. Amikor szakítani kell, akkor azonnal kell

2022. dec. 7. 08:27
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem a nem szeretem a gond.. inkább belefáradtam a dolgaiba
2022. dec. 7. 08:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Az már inkább megszokás, haveri szeretet.

De ha gondolod szenvedj még kicsit.

2022. dec. 7. 09:06
 4/12 anonim ***** válasza:
Te vagy az asszony?
2022. dec. 7. 14:59
 5/12 anonim ***** válasza:
31%

Hülye vagy?

Legalább az ajándékot várd meg, hátha valami hasznosat kapsz.

2022. dec. 7. 15:08
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ünnepek után sem jobb, akkor is azt fogja érezni, hogy ez egy rossz karácsony. Még talán azt is, hogy hitegetted.

Ha meg vársz, majd jön egy születésnap, vagy más esemény.

Ha ennek a kapcsolatnak vége, akkor vége. Mondd ki.

2022. dec. 7. 15:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ebből lesz az, hogy most nem, mert karácsony, aztán Szilveszter, jujj Valentin nap előtt ciki lenne, most szülinap, utána a névnapja, szegénynek meghalt a macskája, jé újabb karácsony, akkor most megint nem. Aztán egyszer csak azt veszed észre, hogy 37 éve tengődsz úgy, hogy igazából össze se kellett volna jönni.

Nem fogsz szakítani. Ha mernél, már rég kitetted volna. Ez csak kifogás, hogy jujj karácsony.

Mintha nem lenne ugyanolyan nap, mint a többi. Most lesz egy xar karácsonyotok. És? Jövőre meg már lesz egy boldog.

Amúgy a tavalyi karácsony hogy telt? Boldogan?

2022. dec. 7. 15:53
 8/12 anonim ***** válasza:
30%

Csak nyugodtan; engem is éppen most hagynak el, most van szerződést írni az új főbérlőjével, bár amennyi ideje ott van, lehet kupakolnak is egyet...

Én meg közben vigyázok a lányára... alig várom hogy vége legyen, 7év után csak úgy bejelnti, hogy elmegy...

2022. dec. 7. 17:56
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Most fogok. A hétvégén.
2022. dec. 8. 08:13
 10/12 A kérdező kommentje:
9es miért szakítasz?
2022. dec. 8. 15:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!