Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tarthat?
A párommal kb 6-7 hónapja szakítottunk, a szakítás után tudatosan igyekeztem talpra állni okulni és összerakni magam ezt minden nap gyakoroltam, de közel fél év után is eltelíti a gondolataimat mert én boldog voltam vele és elkepesztően hiányzik, sokszor megbénulva érzem magam annak ellenére hogy meg van a saját életem. Sokszor olyan érzés mintha csak ő lenne és fogalmam sincs mikor lesz más mikor lesz az hogy ez enyhül. Van hogy néha megkeres mert azóta neki van valakije de nem jöttek be a számitásai és ha keres nagyon felpiszkál lelkileg. Mikor lesz jobb miért érzek ennyire ha már letisztáztam magamban mindent ?
Ő 25L én 18F
Szerintem ebben az esetben jobb lenne ha nem keresgélnétek egymás társaságát, és ha te is inkább másokkal kezdenél randizgatni, amennyiben van erre lehetőség persze.
Így sosem leszel túl teljesen ezen a szakításon, miközben az exed már túl lépett rajtad egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!