Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tarthat egy kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tarthat egy kapcsolat fix ideig?

Figyelt kérdés
Úgy kezdődött, hogy a lány azt mondta, együtt leszünk x ideig. Aztán bárhogy is alakuljon, vége lesz. Mi lehet a háttér, a motiváció? Nem vagyunk már tinik (30+) pont ezért nagyon furcsa ez. Tudom, én is értelmi fogyatékos vagyok, hogy belementem ebbe, a hülyéző kommenteket spóroljuk meg.
2016. márc. 27. 23:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Az ilyen kérdéseknél azért rájövök, hogy mi férfiak milyen szerencsétlenek tudunk lenni.

Nem akar egyedül lenni, így arra az időre van mellette valaki, akit partnerként (ideiglenesen) el tud fogadni, adott esetben dobhat is egy jobbért, aki megteszi azt, amire kéri és akit elhagy, ha letelt az idő. hogy jobbat találjon.

2016. márc. 28. 00:01
 2/14 anonim ***** válasza:

ilyen mögött mi a motiváció? az, hogy nem szeretne veled komolyan lenni, a megadott dátum után elköltözik/visszajön a barátja stb. bármilyen ok, és addig nem akar egyedül lenni.

igen, nem volt érdemes belemenni.

az ilyen emberek mint ez a lány nagyon frankón érettnek gondolják magukat egyébként, nézd, most is ő szabta a feltételeket neked, közben az érzelmi inteligenciájuk 0.

menekülj legközelebb, mondom ezt olyan emberként, akit ugyanígy b*sztak át. nem érte meg.

2016. márc. 28. 00:03
 3/14 A kérdező kommentje:
Ha ez így van (és van benne logika) a fix részét akkor sem értem. Ha letekik akkor hopp, holnaptól el van minden felejtve? Ez annyira gyerekes hozzáállás lesz, ha bekövetkezik. Így viszont folyamatosan az az érzésem, hogy hosszan küzdenem kell érte (ami nekem elég új terep).
2016. márc. 28. 00:06
 4/14 anonim ***** válasza:
@3: KELL? Most viccelsz? Tudod, hogy hülyét csinál belőled, te meg még asszisztálsz is hozzá? Akkor ne panaszkodj, hanem nyomás teperni!
2016. márc. 28. 00:10
 5/14 anonim ***** válasza:

Sztem meg ez tökjó!

Ha tehetném, minden nővel így járnék.

Ha jól megvagyunk, úgyis lesz hosszabbítás, amúgy meg nincs harag, kötöttség, válás.

2016. márc. 28. 00:12
 6/14 A kérdező kommentje:
#2 az érzelmi intelligenciának van előzménye. Én inkább arra tippelek, hogy nem mer már hosszabb távra tervezni. Azt nem tudom, hogy meg tud-e ez változni ennyi idő alatt. Túl sok a tényszerű véletlen kettőnk közt. Intelligens felnőttként nehezen, de próbálom kezelni a dolgot. A legnagyobb baj, hogy nem tudom elzavarni, rövid idő alatt túl fontos nő ÉS ember lett nekem.
2016. márc. 28. 00:14
 7/14 anonim ***** válasza:

igen, mint mondtam, nem túl értelmes egyedek ezek, így ha április 5 után mond fel neked, akkor április 6-án már nem fog téged szeretni és ne keressd.

hozzáteszem, addig sem szeret, csak kell neki valaki, aki melegíti az ágyát.

ne teperj érte, te bármit csinálsz, szakítani fog. pont ez a leggonoszabb benne, ott motoszkál az emberben h de mi van ha mégse, meg hogy miért is kell ennek pont így lennie. ne gondolkozz rajta csak fogadd el, ha már benne vagy, vagy dobd előbb te. akkor nagyokat nézne biztosan. hidd el, az ilyen nem érdemel jobb bánásmódot.

2-es voltam

2016. márc. 28. 00:14
 8/14 A kérdező kommentje:
#4 - teperek, abban nincs hiba. #5 - nem értetted meg a lényeget. Szerinte akkor is vége, ha minden szuper és jól működik. Nem próbaidő, fix.
2016. márc. 28. 00:16
 9/14 anonim ***** válasza:

legutóbbi hozzáfűzésedre csak annyit tudok még írni, hogy ha emberként is fontos, akkor próbáld meg úgy nézni a dolgokat, hogy át fog alakulni a kapcsolat, készülj fel erre és ne legyenek benned illúziók.

:(

látom írták még hogy ez milyen jó stb., de ha nem mindkét félnek király ez a felállás, akkor igenis nem jó, bántó, sérelmeket okoz. márpedig a kérdező ezzel nincs kibékülve még teljesen, nekem ez jött le legalábbis. ésszel fel lehet fogni, de érezni mást érez az ember.

2-es voltam

2016. márc. 28. 00:17
 10/14 A kérdező kommentje:
#2 - hát pont ezaz, hogy nem csak a "talán megváltozik" hajt, hanem az is, hogy ez idő alatt a legtöbbet kapja. Utána is, legfeljebb barátként. Ezért írtam hogy nem csak nőként, emberként is értékes nekem. Nincs szó hatalmas perzselő szerelemről azt hiszem...
2016. márc. 28. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!