Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tarthat egy kapcsolat fix ideig?
Figyelt kérdés
Úgy kezdődött, hogy a lány azt mondta, együtt leszünk x ideig. Aztán bárhogy is alakuljon, vége lesz. Mi lehet a háttér, a motiváció? Nem vagyunk már tinik (30+) pont ezért nagyon furcsa ez. Tudom, én is értelmi fogyatékos vagyok, hogy belementem ebbe, a hülyéző kommenteket spóroljuk meg.2016. márc. 27. 23:58
11/14 A kérdező kommentje:
#2 Sokat megéltem már, felkészülni nagyon úgysem lehet erre, meg nem is kell. de... Szerinte minden jó most, ez az ami az értetlenségemet okozza.
2016. márc. 28. 00:22
12/14 anonim válasza:
Nov.24ig tart utàna 25től màr màssal lessz?
13/14 A kérdező kommentje:
Hogy utána mi lesz? Az nem egészen tiszta.
2016. márc. 28. 08:38
14/14 anonim válasza:
pedig egyszerű,
nem menne hozzád, nem tudna elképzelni veled egy komoly mély dolgot, de igeiglenesen jó vagy,ameddig nem talál egy jobbat.
én nem mentem volna bele ilyenbe, közvetlenül ezt mondtam volna, amikor ezzel előhozakodott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!