Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig bírjátok pár nélkül?
Észrevettem magamon, hogy ha sokáig nincs senkim akkor sokkal ingerlékenyebb és feszültebb vagyok majd összejövök valakivel akit közel nem érzek az igazinak de legalább van valaki.
Nektek ez mennyi idő után jön elő. Mi a leghosszabb idő amit egyedül töltöttetek két kapcsolat között?
Mondanám hogy már 19 éve bírom de amúgy már nem bírom :D
19F
soha nem volt senkim, jól bírom! tele vagyok tervekkel, és valósítom is meg azokat szép lassan.
27F
ja, egyébként nekem 3emberke volt az életemben. a 3.most is tart.
az első után kb kb 8-9hónap múlva lett új valaki. de az hosszú,bonyolult és sok szenvedéssel járó volt. utána 2hónap telt el csak,mire jött az új ismeretség. (azt hozzátenném,hogy a kapcsolatba se ugrok bele, tehát a megismerkedéstől számolj rá legalább két hónapot, na onnantól lett rendes kapcsolat)
Nálam az, hogy meddig bírom pár nélkül, független attól, hogy össze tudok e szedni valakit.
Nem tudom meddig bírnám amúgy, mert 1,5 éve vagyok egyedül, és hiába vagyok sikeres a szakmai életben, mindig ott van, hogy valami hiányzik. Már sokszor napokig vagyok levert emiatt, ami ugye egy ördögi kör, mert ha szomorú vagyok, még kevesebb ember fog odajönni hozzám.
És ebben a két évben semmiféle közeledést, udvarlást nem kaptam senki részéről sem.
Szóval, két éve bírom már, de egyre rosszabbul, és nem tudom meddig kell még bírjam.
6 éve bírom, próbálkoztam elég sokáig, randik, stb., mind átbaszott, kamuzott, leszarom már.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!