Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meddig bírjátok pár nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig bírjátok pár nélkül?

Figyelt kérdés

Észrevettem magamon, hogy ha sokáig nincs senkim akkor sokkal ingerlékenyebb és feszültebb vagyok majd összejövök valakivel akit közel nem érzek az igazinak de legalább van valaki.

Nektek ez mennyi idő után jön elő. Mi a leghosszabb idő amit egyedül töltöttetek két kapcsolat között?

2016. márc. 19. 22:26
1 2
 1/13 VirágésBence ***** válasza:
5 hónap. Lehet kicsit kapcsolatfüggő vagyok, de ez szerintem egy nagyon enyhe verzió, ez egyébként főleg a szex miatt van, nagyok az igényeim és barátnő nélkül hamar becsavarodok, ráadásul eddig mindig úgy alakult, hogy valahol belebotlottam egy lányba.
2016. márc. 19. 22:30
 2/13 anonim ***** válasza:
91%

Mondanám hogy már 19 éve bírom de amúgy már nem bírom :D

19F

2016. márc. 19. 22:33
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
sosem mentem bele ilyenbe. bár nekem kell is idő,még túl teszem magam a szakításon.aztán ha ez megvan, akkor meg általában tök jól elvagyok.és mikor már minden rendben van, na akkor szoktam megismerni valakit.
2016. márc. 19. 22:33
 4/13 anonim ***** válasza:

soha nem volt senkim, jól bírom! tele vagyok tervekkel, és valósítom is meg azokat szép lassan.

27F

2016. márc. 19. 22:34
 5/13 anonim ***** válasza:
76%
Életem első 16 évét valahogy elvegetáltam. Az utóbbi 40 évben viszont folyamatosan van. Néha több is, mint illene.
2016. márc. 19. 22:35
 6/13 anonim ***** válasza:

ja, egyébként nekem 3emberke volt az életemben. a 3.most is tart.

az első után kb kb 8-9hónap múlva lett új valaki. de az hosszú,bonyolult és sok szenvedéssel járó volt. utána 2hónap telt el csak,mire jött az új ismeretség. (azt hozzátenném,hogy a kapcsolatba se ugrok bele, tehát a megismerkedéstől számolj rá legalább két hónapot, na onnantól lett rendes kapcsolat)

2016. márc. 19. 22:36
 7/13 anonim ***** válasza:

Nálam az, hogy meddig bírom pár nélkül, független attól, hogy össze tudok e szedni valakit.

Nem tudom meddig bírnám amúgy, mert 1,5 éve vagyok egyedül, és hiába vagyok sikeres a szakmai életben, mindig ott van, hogy valami hiányzik. Már sokszor napokig vagyok levert emiatt, ami ugye egy ördögi kör, mert ha szomorú vagyok, még kevesebb ember fog odajönni hozzám.

És ebben a két évben semmiféle közeledést, udvarlást nem kaptam senki részéről sem.

Szóval, két éve bírom már, de egyre rosszabbul, és nem tudom meddig kell még bírjam.

2016. márc. 19. 22:56
 8/13 anonim ***** válasza:
Életem végéig bírom.
2016. márc. 19. 23:27
 9/13 anonim ***** válasza:

6 éve bírom, próbálkoztam elég sokáig, randik, stb., mind átbaszott, kamuzott, leszarom már.

26/F

2016. márc. 20. 00:27
 10/13 anonim ***** válasza:
Több mint fél éve vagyok egyedül és hát úgy érzem jó lenne már egy normális párkapcsolat, de örülök, hogy a sulira és magamra is tudok egy kicsit koncentrálni :) és igen én is ingerlékenyebb és feszültebb vagyok néha de ez max heti 1x jön elő. A leghosszabb idő 2 év volt de akkor még fiatalabb voltam.
2016. márc. 20. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!