Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem vagy barátság? Választás elé állítsam? Vagy ezzel mindent elrontok?
Ismerjük egymást kb. nyártól. Barátok voltunk, de nekem volt kapcsolatom, ő pedig az egyik barátnőmmel randizgatott. Együtt partiztunk 4-en. Mint utólag kiderült, már akkor megvolt a közös szimpátia, de se én se ő nem léptünk. Közben én a barátnőmmel összevesztem, már ők se találkozgatnak. Az akkori barátommal is szétmentem. Pár hete elkezdtünk újra találkozgatni, de már persze csak ketten. Kb. 2-3 hete talizgatunk: Mozi, kávé, sétálgatások, stb. Szinte mindig csókkal végződik a tali. Néha úgy viselkedik, hogy szinte egyértelműen többet akar. De néha pont az ellentétje. Pl. tervezget mindenféle kirándulásokat.. idemegyünk, odamegyünk majd.. mondja, hogy hiányzok neki. vagy "ha együtt lennénk.." többször felmerült a téma, hogy legyen valami több.... de valahogy mindig oda kötünk ki, hogy biztos h ezt akarjuk?? Mi van ha nem jön össze? akkkor már barátok sem leszünk, stb.. Másik negatívum pedig, hogy olyan érzésem van, mintha csak akkor keresne, ha unatkozik. Ő állítása szerint, jön ha tud... néha elfelejti a megbeszélt talikat. vagy közbe jön valami.
S nekem ez így nem okés. Vagy legyen több vagy legyünk csak barátok. Nem szeretem az ilyen bizonytalanságot. Ha megmondom neki őszintén, hogy kapcsolatot akarok. S nem csak ilyen néha veled, néha nem dolgot... azzal elrontom az eddigieket is? hamar van még az ilyen kérdésekre? 22/L ő 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!