Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerelem vagy barátság?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem vagy barátság? Választás elé állítsam? Vagy ezzel mindent elrontok?

Figyelt kérdés

Ismerjük egymást kb. nyártól. Barátok voltunk, de nekem volt kapcsolatom, ő pedig az egyik barátnőmmel randizgatott. Együtt partiztunk 4-en. Mint utólag kiderült, már akkor megvolt a közös szimpátia, de se én se ő nem léptünk. Közben én a barátnőmmel összevesztem, már ők se találkozgatnak. Az akkori barátommal is szétmentem. Pár hete elkezdtünk újra találkozgatni, de már persze csak ketten. Kb. 2-3 hete talizgatunk: Mozi, kávé, sétálgatások, stb. Szinte mindig csókkal végződik a tali. Néha úgy viselkedik, hogy szinte egyértelműen többet akar. De néha pont az ellentétje. Pl. tervezget mindenféle kirándulásokat.. idemegyünk, odamegyünk majd.. mondja, hogy hiányzok neki. vagy "ha együtt lennénk.." többször felmerült a téma, hogy legyen valami több.... de valahogy mindig oda kötünk ki, hogy biztos h ezt akarjuk?? Mi van ha nem jön össze? akkkor már barátok sem leszünk, stb.. Másik negatívum pedig, hogy olyan érzésem van, mintha csak akkor keresne, ha unatkozik. Ő állítása szerint, jön ha tud... néha elfelejti a megbeszélt talikat. vagy közbe jön valami.

S nekem ez így nem okés. Vagy legyen több vagy legyünk csak barátok. Nem szeretem az ilyen bizonytalanságot. Ha megmondom neki őszintén, hogy kapcsolatot akarok. S nem csak ilyen néha veled, néha nem dolgot... azzal elrontom az eddigieket is? hamar van még az ilyen kérdésekre? 22/L ő 25/F

2016. márc. 24. 14:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a helyedben megpróbálnám úgy megfogalmazni, hogy ne érezze nagyon akarom,hogy ebből kapcsolat legyen. Valahogy így képzelem el" Te mit akarsz? Maradjunk barátok vagy próbáljunk meg nem barátként egymásra tekinteni? mert ha csak barátkozunk,nincs több csók és randi, ha viszont kapcsolatot akarsz esetleg azt mond el, mert akkor én is megpróbálok így hozzáállni"
2016. márc. 24. 17:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Ilyen langymeleg kezdésből szerelem a büdös életben nem lesz. Maradjatok barátok.
2016. márc. 24. 17:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ez már rég nem barátság. Ülj le vele beszélni, és őszintén mond meg, hogy mit szeretnél. Ha megérti, és ő is akarja, akkor happy, ha nem érti meg, vagy nem akarja, vagy bizonytalan, akkor ne keresd, hagyd rá.
2016. márc. 24. 23:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Végül az egészből nem lett semmi :) kis utalást tettem rá, hogy valami legyen..de semmi nagyon konkrétat. 3 alkalommal volt megbeszélt talink, amit nem is mondott le, csak simán aznap nem jelentkezett, s mikor én kérdeztem, hogy na mi... akkor mindig más programja lett, vagy az adott programra mást vitt (tesója, unokahúga,.. ) okés, hogy a család az első. de ha valami meg van beszélve, akkor meg van beszélve! jah és 1 hete nem is láttam, miközben 15 kmre lakik tőlem, munkanélküli, tehát ideje van.... szóval elég volt :)
2016. márc. 31. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!