Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nagyon hülye voltam?
Ez kicsit hosszú lesz. Szóval van egy pasim és van egy tök jó fej fiúhaverom is mellette. A pasimmal jó beszélgetni, de úgy veszem észre h mostanában nem nagyon foglalkozik velem. Ellenben a haverommal, akivel egyre többet vagyok együtt. Persze nem úúúgy.... Baráti társasággal. Meg hát neki is van barátnője.
Szóval a minap az törtênt h unatkoztam. Gondolom h ráírok a pasimra, de eszembe jutott h úgyse válaszolna és ha mégis válaszolna, akkor sem lenne miről beszélnünk. Ezért inkább ráirtam arra a fiúhaveromra. Vele mostanában szívesebben beszélgetek. És akk az történt h nem jutott eszembe h mit kêne neki írnom. Azt írtam h válasszon a megadott három kép közül h melyik a legjobb. Elküldtem neki 3 képet magamról. Azt mondta h mièrt nem a pasimat kérdezem? Erre azt mondtam h mert egy collaget akarok csinálni rólam és a pasimról. Én nem tom h melyik kép legyen a lányok meg csak lány szemmel látják és h mondja meg ő h fiúszemmel melyik a legjobb megmondta h melyik. Csak az a baj h én ilyet eredetileg nem is akartam csinálni. Csak kíváncsi voltam a véleményére.... Ég kicsit tetszik is nekem. De csak naon picit.
A fiúmból kezdek kiszeretni mert kezdenek előjönni egyre sűrűbben a rossz tulajdonságai és lassan kezd az agyamra menni. De még mindig nagyon szeretem, nem tudnék vele szakítani még. Talán majd a nyáron mert jövőre úgy is másik suliba megy. De nem akarok kockáztatni mert a fiúhavreom nem tudja h tetszik nekem egy picit de naon picit. Meg ugye neki barátnője is van. Nem feltétlen akarok vele összejönni csak szeretem h ő is ott van
NAGYON!!!! érted?! NAGYON!!! nem naon!
Amúgy meg hagyd ott szerencsétlen fiúdat mielőtt megcsalod és összetöröd.
Szerintem legbelül már érzed, hogy nem a párod az igazi. Én is voltam már így, hogy a gyerekkori haveromra néztem kicsit más szemmel, mikor nem éreztem teljesnek a kapcsolatomat.
Elsősorban meg kell bizonyosodnod, illetve bizonyosodnotok arról, hogy érdemes-e még folytatni ezt a kapcsolatot. Mert ha kihűlt mindkét részről, akkor nincs értelme folytatnotok. Ha a párod is hasonlóan érez, akkor üljetek le és beszéljétek meg a továbbiakat. Az is lehet, hogy benne is megfogalmazódott ez a kérdés, csak nem meri előhozni, vagy nem akarja. De ezt csak akkor tudjátok meg, ha őszintén leültök és megbeszélitek. Ettől még persze nincs veszve a kapcsolat, csupán őszinte és nyílt beszélgetésre van most szükség.
"ha mégis válaszolna, akkor sem lenne miről beszélnünk."
Egyáltalán mi a bánatnak vagy vele?
Igazából már tavaly majdnem szakítottunk mert szerinte én túl jó vagyok hozzá. Értitek ezt?
Egyébként nagyon köszönöm mindenkinek, de főleg neked, 5-ös!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!