Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek is nagyon hülye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is nagyon hülye voltam?

Figyelt kérdés

Ez kicsit hosszú lesz. Szóval van egy pasim és van egy tök jó fej fiúhaverom is mellette. A pasimmal jó beszélgetni, de úgy veszem észre h mostanában nem nagyon foglalkozik velem. Ellenben a haverommal, akivel egyre többet vagyok együtt. Persze nem úúúgy.... Baráti társasággal. Meg hát neki is van barátnője.

Szóval a minap az törtênt h unatkoztam. Gondolom h ráírok a pasimra, de eszembe jutott h úgyse válaszolna és ha mégis válaszolna, akkor sem lenne miről beszélnünk. Ezért inkább ráirtam arra a fiúhaveromra. Vele mostanában szívesebben beszélgetek. És akk az történt h nem jutott eszembe h mit kêne neki írnom. Azt írtam h válasszon a megadott három kép közül h melyik a legjobb. Elküldtem neki 3 képet magamról. Azt mondta h mièrt nem a pasimat kérdezem? Erre azt mondtam h mert egy collaget akarok csinálni rólam és a pasimról. Én nem tom h melyik kép legyen a lányok meg csak lány szemmel látják és h mondja meg ő h fiúszemmel melyik a legjobb megmondta h melyik. Csak az a baj h én ilyet eredetileg nem is akartam csinálni. Csak kíváncsi voltam a véleményére.... Ég kicsit tetszik is nekem. De csak naon picit.

A fiúmból kezdek kiszeretni mert kezdenek előjönni egyre sűrűbben a rossz tulajdonságai és lassan kezd az agyamra menni. De még mindig nagyon szeretem, nem tudnék vele szakítani még. Talán majd a nyáron mert jövőre úgy is másik suliba megy. De nem akarok kockáztatni mert a fiúhavreom nem tudja h tetszik nekem egy picit de naon picit. Meg ugye neki barátnője is van. Nem feltétlen akarok vele összejönni csak szeretem h ő is ott van

2015. márc. 23. 09:19
1 2
 1/11 gublug ***** válasza:
Nem voltál nagyon hülye. Mindennapos dolog amit leírtál.
2015. márc. 23. 09:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
hagyd el a fiúdat, mielőtt megcsalod. nagyon úgy tűnik, hogy érzelmileg már nem vagy az övé, még ha fizikailag talán igen. de csak naon picit.
2015. márc. 23. 09:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

NAGYON!!!! érted?! NAGYON!!! nem naon!

Amúgy meg hagyd ott szerencsétlen fiúdat mielőtt megcsalod és összetöröd.

2015. márc. 23. 09:39
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem voltál hülye, de a "pároddal" szakíts mielőbb. A "haverod" felé pedig ne mutasd ki az érzéseid, ne kavarj bele a kapcsolatába. (Legfeljebb akkor próbálkozz, ha esetleg rajtad kívül álló okból szakítana a barátnőjével és újra szabad lenne...) Kérdés, elég erősek lennének-e felé az érzelmeid (vagy ez most csak egy "fantazmagória és álmodozás") (illetve lenne-e esély viszonzásra) ahhoz, hogy kockáztasd a barátságot.
2015. márc. 23. 09:52
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat! Igazából úgy nem tetszik a haverom, szerintem ez csak egy ilyen elmúló dolog. Nem egyszer előfordult már h tetszett valaki de pár napon belül elmúlt. Sztem ez is ilyen.
2015. márc. 23. 11:46
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem legbelül már érzed, hogy nem a párod az igazi. Én is voltam már így, hogy a gyerekkori haveromra néztem kicsit más szemmel, mikor nem éreztem teljesnek a kapcsolatomat.

Elsősorban meg kell bizonyosodnod, illetve bizonyosodnotok arról, hogy érdemes-e még folytatni ezt a kapcsolatot. Mert ha kihűlt mindkét részről, akkor nincs értelme folytatnotok. Ha a párod is hasonlóan érez, akkor üljetek le és beszéljétek meg a továbbiakat. Az is lehet, hogy benne is megfogalmazódott ez a kérdés, csak nem meri előhozni, vagy nem akarja. De ezt csak akkor tudjátok meg, ha őszintén leültök és megbeszélitek. Ettől még persze nincs veszve a kapcsolat, csupán őszinte és nyílt beszélgetésre van most szükség.

2015. márc. 23. 12:15
 7/11 anonim ***** válasza:

"ha mégis válaszolna, akkor sem lenne miről beszélnünk."

Egyáltalán mi a bánatnak vagy vele?

2015. márc. 24. 11:21
 8/11 A kérdező kommentje:

Igazából már tavaly majdnem szakítottunk mert szerinte én túl jó vagyok hozzá. Értitek ezt?

Egyébként nagyon köszönöm mindenkinek, de főleg neked, 5-ös!

2015. márc. 24. 18:53
 9/11 A kérdező kommentje:
Akarom mondani 6-os
2015. márc. 24. 18:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit! :) Azért vagyunk, itt hogy segítsünk. Egyébként érteni, csak Te értheted, te ismered őt. De egy év hosszú idő. Azóta benne is változhattak a dolgok. Ezért is írtam, hogy egy nagy beszélgetés kellene most nektek, ahol mindketten elmondjátok az álláspontotokat. Lehet, hogy legbelül bántja valami őt is.
2015. márc. 25. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!