Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek is nagyon hülye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is nagyon hülye voltam?

Figyelt kérdés

Ez kicsit hosszú lesz. Szóval van egy pasim és van egy tök jó fej fiúhaverom is mellette. A pasimmal jó beszélgetni, de úgy veszem észre h mostanában nem nagyon foglalkozik velem. Ellenben a haverommal, akivel egyre többet vagyok együtt. Persze nem úúúgy.... Baráti társasággal. Meg hát neki is van barátnője.

Szóval a minap az törtênt h unatkoztam. Gondolom h ráírok a pasimra, de eszembe jutott h úgyse válaszolna és ha mégis válaszolna, akkor sem lenne miről beszélnünk. Ezért inkább ráirtam arra a fiúhaveromra. Vele mostanában szívesebben beszélgetek. És akk az történt h nem jutott eszembe h mit kêne neki írnom. Azt írtam h válasszon a megadott három kép közül h melyik a legjobb. Elküldtem neki 3 képet magamról. Azt mondta h mièrt nem a pasimat kérdezem? Erre azt mondtam h mert egy collaget akarok csinálni rólam és a pasimról. Én nem tom h melyik kép legyen a lányok meg csak lány szemmel látják és h mondja meg ő h fiúszemmel melyik a legjobb megmondta h melyik. Csak az a baj h én ilyet eredetileg nem is akartam csinálni. Csak kíváncsi voltam a véleményére.... Ég kicsit tetszik is nekem. De csak naon picit.

A fiúmból kezdek kiszeretni mert kezdenek előjönni egyre sűrűbben a rossz tulajdonságai és lassan kezd az agyamra menni. De még mindig nagyon szeretem, nem tudnék vele szakítani még. Talán majd a nyáron mert jövőre úgy is másik suliba megy. De nem akarok kockáztatni mert a fiúhavreom nem tudja h tetszik nekem egy picit de naon picit. Meg ugye neki barátnője is van. Nem feltétlen akarok vele összejönni csak szeretem h ő is ott van

2015. márc. 23. 09:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Rendben. Tényleg nagyon hálás vagyok. Sok véleményt meghallgattam már de itt tettem szert a leghasznosabbakra
2015. márc. 25. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!