Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak közülük?
#1 össze-vissza dugok.... nem bántottál meg :) de 9 pasi nem a világ, főleg úgy, hogy a legtöbb iránt semmit sem éreztem. azt értsd meg, hogy az első nem önszántamból történt, és egyáltalán nem olyannal, akit kedveltem volna, akár picit is, én ezzel a legjobb barátommal akartam élni, megmondani neki, hogy szeretem, stb stb.... aztán a rózsaszín ködből felébredtem egy éjszaka alatt :) utána nem hittem semmiben, csak jól akartam éreztem magam, és hidd el, semmi érzelem nem volt a szexben, csak dugás, nem szeretkezés... de közben őt szerettem, minden pillanatban, minden másodpercben, minden éjjel és nappal. de úgy éreztem, méltatlan vagyok arra, hogy vele legyek, ezért nem foglalkoztam vele akkor...
#2 senki nem volt még velem ilyen figyelmes, szóval viszonoztam... de nem vagyok belé szerelmes. csak egy valakit szeretek, ezt tudom. de lehet vele jobban járok, ha azt választom, aki szeret, nem? hiszen az csalódik mindig, aki jobban szeret....
Nem a mennyiségre értettem az össze-visszát, hanem hogy minden komoly szándék nélkül ezzel is, azzal is lefekszel, így nem tudsz a saját fejedben rendet rakni.
Azzal meg biztathatod magad, hogy aki jobban szeret, az csalódik nagyobbat, de kis számú, ám mélyreható tapasztalatom alapján azt kell mondjam, mégsem érdemes benne lenni egy olyan kapcsolatban, amiben a szíved nincs ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!