Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kit válasszak közülük?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak közülük?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy jelenleg van egy pasi, akivel nagyon kellemesek az éjszakák és a szavaiból azt veszem ki, hogy teljesen belém habarodott :) Csakhogy én nem vagyok benne biztos, hogy szeretem. Van viszont egy barátom, a legjobb barátom, akibe, rájöttem, szerelmes vagyok. Mikor beszélgettünk, sokszor mond, hogy én megtartóztatom magam, én ezt úgy vettem, szeretné, ha nem tenném... (Őszintén, ti nem így értenétek????) Erre én megcsókoltam. Smároltunk, szóval, viszonozta, de a végén azt mondta, hogy neki ez fura volt, mi csak barátok vagyunk. Neki kell most biztosan 2-3 hónap, mert volt egy hosszú kapcsolata, amit még nem zárt agában vagy valami ilyesmi. Nem tudom, a lényeg, hogy most nincs itt az ideje egy újabbnak. De előtte arról beszélgettünk, h szexeljünk, csak úgy, barátságból... Ő akarta ezt, én meg boldog voltam, mert már lassan egy éve szeretem, és csak vele akarok lenni. Azóta, mióta ismerem, több férfi is volt az életemben,de csak őt kerestem, mindegyikben. Persze reménytelenül. Mindennél jobban szeretem, de annyira fájt ez a visszautasítás. Szexelni akar velem, beszélgetni is szeret velem, jól is nézek ki, még a humorom is jó, kitartó vagyok, céltudatos, és még korban is illik hozzám. De a barátnője ne legyek, mert.... Nem tudom, mindenki csak szexelni akar velem. A barátnőjének meg senki nem akar. Illetve! Itt van ez a pasi. Bejön nekem, igazán romantikus, imádja mondjuk mikor szexünk, de azt el is hiszem... na mind1. A lényeg az, hogy inkább őt kellene választanom? Vagy kit? Vagy mi legyen? De ő sokkal idősebb(bár külsőre természetesen nem), és vele úgy érzem, ha belegondolok, hogy együtt lennénk, hogy valamit elszalasztok, hogy lemaradok dolgokról.

2015. jún. 28. 20:55
 1/6 A kérdező kommentje:
az ott 'sokszor mondta' és 'nem zárt le magában' akart lenni, bocsánat
2015. jún. 28. 20:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az a baj, hogy nőként minden szexbe óhatatlanul beleviszel érzelmeket. Az egész katyvasz pedig azért van a te fejedben is, mert össze-vissza dugsz (már bocs) több pasival, és így nem tud egyikkel sem elmélyülni a dolog.
2015. jún. 28. 21:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Jelen állás szerint egyiket se.Az idősebbet elfelejteném,mert nem érzel iránta semmit.A baráttal meg azt csinálnám,hogy egy kis távolságot tartanék,mert túl egyértelmű neki hogy ott vagy,és bármikor simán lefeküdnél vele ha csettintene.Éledjen fel benne a vadászösztön,hanyagold egy kicsit.
2015. jún. 28. 21:12
 4/6 A kérdező kommentje:

#1 össze-vissza dugok.... nem bántottál meg :) de 9 pasi nem a világ, főleg úgy, hogy a legtöbb iránt semmit sem éreztem. azt értsd meg, hogy az első nem önszántamból történt, és egyáltalán nem olyannal, akit kedveltem volna, akár picit is, én ezzel a legjobb barátommal akartam élni, megmondani neki, hogy szeretem, stb stb.... aztán a rózsaszín ködből felébredtem egy éjszaka alatt :) utána nem hittem semmiben, csak jól akartam éreztem magam, és hidd el, semmi érzelem nem volt a szexben, csak dugás, nem szeretkezés... de közben őt szerettem, minden pillanatban, minden másodpercben, minden éjjel és nappal. de úgy éreztem, méltatlan vagyok arra, hogy vele legyek, ezért nem foglalkoztam vele akkor...

#2 senki nem volt még velem ilyen figyelmes, szóval viszonoztam... de nem vagyok belé szerelmes. csak egy valakit szeretek, ezt tudom. de lehet vele jobban járok, ha azt választom, aki szeret, nem? hiszen az csalódik mindig, aki jobban szeret....

2015. jún. 28. 21:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem a mennyiségre értettem az össze-visszát, hanem hogy minden komoly szándék nélkül ezzel is, azzal is lefekszel, így nem tudsz a saját fejedben rendet rakni.

Azzal meg biztathatod magad, hogy aki jobban szeret, az csalódik nagyobbat, de kis számú, ám mélyreható tapasztalatom alapján azt kell mondjam, mégsem érdemes benne lenni egy olyan kapcsolatban, amiben a szíved nincs ott.

2015. jún. 28. 21:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. jún. 29. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!