Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A tini szerelmek többségének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tini szerelmek többségének miért lesz egy ilyen után vége?

Figyelt kérdés

Annyiszor hallottam mostanság 20 év körüliektől hogy több éve tartó tini korban kezdődő szerelemből lesz egy terhesség.. ami persze megszakítással végződik, és x idő után szakitanak.

Több ilyet hallottam mostanság. Ez a terhességmegszakítás ennyire nagy falat a kapcsolatoknak?

Én is így jártam.. azért is érdekel..

(Az én kapcsolatomnak is pár hónapra rá vége lett)

2022. dec. 10. 11:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
7-es, mindenben igazat adok! Tényleg az van, hogy gumival a mai fiúk többsége nem hajlandó dugni. Majd az eszem dobtam el, mi megy jelenleg. Semmi védekezés, a szerencsére bízzák! Komolyan mondom ezek nem normálisak. Az még oké hogy a fiúk olyanok amilyenek, na de a lányok is? Az ismerősi körömben most van egy ilyen eset, ezért kezdett érdekelni a dolog. Erre egy csomó fiataltól hallom hogy egyáltalán nem védekeznek. Hihetetlen. A slusszpoén az, hogy még alkalmi kapcsolatokban sem.
2022. dec. 10. 12:32
 12/25 anonim ***** válasza:
8%
A wct se gumi kesztyű nélkül pucoljuk .. a nő is olyan mint a wc kell hozza gumi.. ki tudja mit kap el az ember fia.
2022. dec. 10. 12:34
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

"a nő is olyan mint a wc kell hozza gumi.. ki tudja mit kap el az ember fia."

Nem kevés pasas is olyan, mint a nyilvános WC.

2022. dec. 10. 12:36
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen a terhesség, nyílván van ahol ez is közre játszik, de a tini szerelmek mindig véget érnek, legalábbis a legtöbb esetben. 31/N
2022. dec. 10. 12:49
 15/25 anonim ***** válasza:
96%

Velem nem volt ilyen, de egyik barátnőmmel igen, és ő kérte, hogy tartsanak szünetet mert nagyon rossz lelkiállapotban volt. Aztán az abortusz után újra összejöttek és még másfél évig voltak együtt.

De a tini szerelmek többsége véget ér, nem kell ehhez terhesség.

2022. dec. 10. 12:50
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
#7 Én nem tudom mi van de tényleg rengeteg srácnak nem áll fel gumiban. Az egy dolog, hogy nem szereti, de ahogy rákerül, off a merevedésnek. Ez biztos pszichés, csak ráfogják ilyen hülyeségekre, hogy "olyan sok idő elmegy azzal, hogy kibontjuk és felhúzzuk, hogy lekonyul" hát kösz izgató lehetek ha fél perc alatt lekókadsz :D Sajnos én is belementem a védekezés nélküli szexbe, hülye tini voltam, szerencsére nem lettem terhes, se beteg, de ma már én is kib.asznám azt, aki ilyennel jön. Én szedek fogamzásgátlót amúgy, de abszolút saját döntésből. Olyan palik is vannak, akik nemcsak elvárják, hogy a nő védekezzen, de még csak bele sem fizetnek. Exem ott menőzött, hogy neki ingyen van a szex... Amikor kértem, hogy fizessen bele, akkor jöttem rá, hogy ő azt hiszi, havi 10k és hogy neki nincs annyi zsebpénze. Jó sokat tudott mindenről... :D
2022. dec. 10. 12:55
 17/25 anonim ***** válasza:
4%
16. Ismeretlen partner eseten jo hogy nem egybol zaszlo tobb liter alkohol utan.
2022. dec. 10. 13:05
 18/25 anonim ***** válasza:
Még nóta is szól erről, hogy "mindenféle diákszerelemnek vége szokott lenni". Ez mindig így ment a világban, akkor is mikor eldöntött volt kivel házasodsz és ma is. Az ember személyisége egyszerűen nem elég kiforrott tinikorban és annyi minden változik körülötte, új ingerek érik, hogy törvényszerű előbb-utóbb véget ér. Persze vannak kivételek is, de az csekély kisebbség.
2022. dec. 10. 14:12
 19/25 anonim ***** válasza:

#17 Azt nem tudom, ilyet még sosem csináltam.

#16 vagyok

2022. dec. 10. 14:13
 20/25 anonim ***** válasza:
7# igazad van, és az a baj, hogy nem tájékoztatnak erről, nem tanítanak ilyesmiről, csak annyit hogy jó a szex, jó a kapcsolat, ciki 18 évesen szűz lenni,stb.
2022. dec. 10. 15:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!