Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A tini szerelmek többségének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tini szerelmek többségének miért lesz egy ilyen után vége?

Figyelt kérdés

Annyiszor hallottam mostanság 20 év körüliektől hogy több éve tartó tini korban kezdődő szerelemből lesz egy terhesség.. ami persze megszakítással végződik, és x idő után szakitanak.

Több ilyet hallottam mostanság. Ez a terhességmegszakítás ennyire nagy falat a kapcsolatoknak?

Én is így jártam.. azért is érdekel..

(Az én kapcsolatomnak is pár hónapra rá vége lett)

2022. dec. 10. 11:10
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
0%
Nem ez miatt megy tonkre. Ha nem a lányok érdeklődőbbek mint a férfiak valamivel.
2022. dec. 10. 11:17
 2/25 anonim ***** válasza:
92%
Mert tini szerelem, azért. :D
2022. dec. 10. 11:20
 3/25 anonim ***** válasza:
97%
Személyiség és érték változáson esik át. Amúgy a kérdező szerintem kb azonos korúa lánnyal és azt nem érti hogy a lányok miért szeretnek ki míg ő nem annak ellenére hogy ő maga is változik- változott.
2022. dec. 10. 11:27
 4/25 anonim ***** válasza:
97%
Terhesség nélkül is vége lenne, mint ahogy a tini szerelmek 99%-nak.
2022. dec. 10. 11:28
 5/25 anonim ***** válasza:
6%
4. De a fiúk többsége tovább kitart az adott lány mellett, a lányok miért nem ?
2022. dec. 10. 11:35
 6/25 anonim ***** válasza:
6%
Egyszerű a lányok bizonyos korig az izgalmat keresik, az új érzés adta euforiat.
2022. dec. 10. 11:36
 7/25 anonim ***** válasza:
79%

Én mai fejjel (26) sem biztos, hogy ugyanúgy tudnék tekinteni a páromra egy ilyen után. Mindketten védekezünk, ő is szívén viseli a dolgot, nem akarunk gyereket. Mikor felmerült, hogy terhes lehetek, mert épp olyanja volt a menstruációmnak, hogy elköszönt 6 hónapra, egyszerűen undort éreztem a gondolattól, hogy teherbeestem. Vakarózni tudtam volna, 3 negatív teszt és egy nőgyógyászati vizsgálat után nyugodtam csak meg. A párom mellettem volt, támogatott, nem hergelt, de nem tudom, hogy tudtam volna valaha vele ugyanúgy szeretkezni, ha belémég a kép, hogy felcsinált. Szóval lehet, hogy gallyra ment volna a kapcsolatunk nekünk is.

Amúgy a kamasz fiúkra jellemző, hogy idióta fasz módjára "védekeznek", nem vigyáznak egyáltalán a lányra, lelökik magukról a gumit vagy fel sem veszik, alkudoznak az időben kikapdosással meg addig oltogatják a lányt, hogy nem elég jó nő, amiért óvszerben lehet csak vele szexelni, hogy a gyengébbik felét rákényszerítik a hormonális fogamzásgátlóra akaratuk ellenére csak azért, hogy csupasz fasszal dughassanak. Természetesen abortusznál is eltűnnek a képből, nem állják a felét. Nem egy barátnőm, évfolyamtársam mesélt ilyenekről, de nekem is volt párom, akit azért basztam ki, mert nem akart gumit húzni. Értelemszerűen ha ilyen ember mellett estem volna teherbe, hamarabb hívom fel, hogy kivágjam, mert ő tehet róla és az ő elkényelmesedett picsája miatt vagyok kitéve egészségügyi kockázatnak, minthogy a nőgyógyászt hívnám, hogy kikapartassam.

2022. dec. 10. 11:40
 8/25 anonim ***** válasza:
78%
Azért, mert alapból vége lett volna előbb-utóbb.
2022. dec. 10. 11:53
 9/25 anonim ***** válasza:
Egyébként konkrétan a teherbeesés mikéntjének férfioldali menetéről a 7-es jól ír.
2022. dec. 10. 12:22
 10/25 anonim ***** válasza:
91%
Mert idővel rájönnek, hogy max. a szex az ami összeköti őket. Ez önmagában kva kevés. Később meg már ez sem működik.
2022. dec. 10. 12:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!