Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mikor nyugszik bele végre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor nyugszik bele végre?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt szakítottam a barátommal. Nem volt túl szép. Majd tiltottam telefonon és messengeren is. Családtagok közvetítésével elküldött egy csomó bocsánatkérő üzenetet, majd ezt másnap is folytatta, telefonon hívta fel őket a hogylétemről kérdezősködve. Majd egy másik profillal beszívecskézte a Facebook-on lévő fotóimat(többségében a kapcsolatunk alatt készült fotók, vagy közös képek, amiket még nem szedtem le), de ezt a másik profilját is tiltottam, és a képeket is leszedtem. Nem szeretnék vele kibékülni. Zavar, amit csinál. Mikor fejezi be? Ha látja, hogy semmire se reagálok, és tiltom is minden újabb próbálkozását, akkor idővel bele fog nyugodni?

2022. dec. 1. 18:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Olvasás, szövegértelmezés megy még? Nem? Akkor le írom újra a gyengébbek kedvéért:

"Nem volt túl szép" Ez a mondat ott figyel a kérdés kiírásánál is, bővebben kifejtve lásd az ötös válaszom, de beírom azért megint, mivel tekintettel vagyok a kisegítősökre is, ugye:

"Ha annyira szeretett volna, nem kurvázott volna le 2 naponta, és nem mondta volna, hogy szétveri a fejem felmosónyéllel. Erről ennyit." Ezek még azok a megnyilvánulásai voltak, amelyek tűrik a nyomdafestéket.

Erre te: "jajszegény. Csak meg akarja beszélni."

Eszem megáll komolyan. Ha mégsem a szövegértési teljesítményed ilyen gyatra, akkor te súlyos érzelmi fogyatékosságban szenvedsz. Majd a lányodnak is ilyen tanácsokat osztogass, ha épp lezárni készül egy bántalmazó kapcsolatot.

2022. dec. 7. 17:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem az exemmel volt az, hogy szakítottunk, majd másnap jött a "mi újság?" üzi. Merthogy barátok attól még lehetünk. Aztán meghagyta FBn a közös képeinket (borító + profil), aztán még akkor is írt mikor már volt másik párom. Őt meg zavarta, meg engem is. Végül tiltás lett belőle...
2022. dec. 9. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!