Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől nyugszik meg egy féltéke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől nyugszik meg egy féltékeny fél ha mindent kicsavar, mindenbe mást lát bele mint ami?

Figyelt kérdés
A leglehetetlenebb szitukbol is képes azt kihozni hogy biztos más van màst akarok meg stb.

2021. jún. 25. 13:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmitől. Tehetsz, mondhatsz bármit, mert a hiba az ő készülékében van.
2021. jún. 25. 13:55
 2/14 A kérdező kommentje:

Ezt nem akarom elhinni..:(

Legyszi adjatok reményt hogy ez kezelhető

2021. jún. 25. 14:18
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Reményt, azt kaphatsz. Csak ezt nem fogja megoldani.
2021. jún. 25. 14:20
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Remény.. Elhúz egy pszichológushoz, és néhány évig terápiára jár.
2021. jún. 25. 14:30
 5/14 anonim ***** válasza:
31%
Van rá oka?
2021. jún. 25. 14:45
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor van remény, ha ő akarja levetkőzni ezt a paranoiát. Ha nem, akkor a szakítás lesz a megoldás, amikor megunod.
2021. jún. 25. 17:27
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Sajnos az ilyen beteges féltékenységre semmilyen ráhatásod nincs. Vagy belátja, hogy a saját gondolataival kergeti magát őrületbe és szaksegítséget kér, vagy Téged fog az őrületbe kergetni a mániájával. Akár bántalmazásig is fajulhat az ilyen, ha hagyod. Azaz ha korlátozni akarja az emberi kapcsolataidat és te korlátozod a kedvéért, az már a bántalmazás előszobája. Mert egyre több dolgot akar majd korlátozni.
2021. jún. 25. 20:38
 8/14 A kérdező kommentje:

Okot ő talál rá mindig. Ami nincs de mindenbe kreál.

Magának soha nem vallaná be. En vagyok szte az oka annak, ha neki eldurran az agya.

Eddig ugy lattam a visszatámadás, mint elterelés, tehat ha cserébe neki állok (kam)féltekenykedni, valahogy az hat. Elkezd mentegetozni magyarázkodni es nem ter vissza a kiinduloponthoz, hogy amugy rolam volt szo es nem rola.

Es akkor ilyeneken veszekszunk. De legalább már nem én vagyok az áldozat ő a vádló, hanem megfordul igy a helyzet.

Valahogy mintha ez lenne a "nyelve". A sajat nyelvezetét ha hasznalom, akkor 180 fokot is fordul. Ezzel befolyásolhato terelheto.

Vagy bejott még ha istenitem, meg ilyenek, ami amugy nekem megalázo hogy ilyen bizonygatasokra vallomásokra "kényszerit" .tehat nem azert mondom hogy szeretlek, mert azt erzem, hanem azert hogy ne balhezzon azon h nekem más kellene. Mintha szandekkal kihuzna belolem ilyen vallomasokat, forditva viszont elfelejti/derogál neki viszonozni. (Mert valszeg szte en nem érdemlem meg es ezzel "büntet")

Hasonlo ötletek lennének meg jok olyasmik amikkel esetleg nem csak adott szitut oldok meg adott pillanatban rovid távon higy aztan másnap más kapcsán ujrakezdje, hanem olyan kéne ami hosszu távom hat mert van esély, MERT BEFOLYASOLHATÓ, terelhető az agya.

2021. jún. 25. 20:55
 9/14 A kérdező kommentje:
Szeretném ha bízna bennem es ezt venné a fejébe.
2021. jún. 25. 20:56
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagy vele?
2021. jún. 25. 20:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!