Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mikor nyugszik bele végre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor nyugszik bele végre?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt szakítottam a barátommal. Nem volt túl szép. Majd tiltottam telefonon és messengeren is. Családtagok közvetítésével elküldött egy csomó bocsánatkérő üzenetet, majd ezt másnap is folytatta, telefonon hívta fel őket a hogylétemről kérdezősködve. Majd egy másik profillal beszívecskézte a Facebook-on lévő fotóimat(többségében a kapcsolatunk alatt készült fotók, vagy közös képek, amiket még nem szedtem le), de ezt a másik profilját is tiltottam, és a képeket is leszedtem. Nem szeretnék vele kibékülni. Zavar, amit csinál. Mikor fejezi be? Ha látja, hogy semmire se reagálok, és tiltom is minden újabb próbálkozását, akkor idővel bele fog nyugodni?

2022. dec. 1. 18:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan, ha nem akkor nem veszed figyelembe!
2022. dec. 1. 19:01
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
Ennyire durva dolgot tett?
2022. dec. 1. 19:16
 3/12 anonim ***** válasza:
11%
Itt a bizonyítek hogy a férfiak jobban szeretik a nőket mint fordítva. Mindig a nő szakít, válik el. Nektek a férfi csak egy eszköz.
2022. dec. 1. 19:53
 4/12 anonim ***** válasza:
22%
Igen foleg hogy minden ferfi csal orrba szajba, elobb utobb
2022. dec. 1. 19:56
 5/12 A kérdező kommentje:
Ha annyira szeretett volna, nem kurvázott volna le 2 naponta, és nem mondta volna, hogy szétveri a fejem felmosónyéllel. Erről ennyit.
2022. dec. 1. 19:58
 6/12 anonim ***** válasza:
20%
A nő is csal orrba-szájba, csak azt vagy jobban titkolják, vagy nem szokás hangoztatni.
2022. dec. 1. 19:59
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem csalt meg. Én sem őt. Nem volt téma ez. Konkrétan az 1. randi óta együtt éltünk, egy helyen dolgoztunk, 24 órából 24-et együtt voltunk. Nem is lett volna rá lehetősége, ahogy nekem sem. Meg eszembe se jutott. Szerintem neki sem.
2022. dec. 1. 20:03
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
A bele akkor ha jót főztél neki
2022. dec. 3. 23:43
 9/12 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy ilyeneket kellett atelned emellet a... "férfi" mellett.

Légy erős és tényleg ne menj vissza hozzá, soha.

Ne legyen bűntudatod sem, emiatt. Te helyesen cselekedtél.

2022. dec. 3. 23:53
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom mennyi ideje voltatok együtt, DE ennél otrombább dolgot, hogy miután szakítottatok letiltod mindenhonnan, elképzelni sem tudok....Miért tetted?

Azt sejtem, hogy átbeszélnie sem lehetett ideje szerencsétlennek a dolgokat, és csodálkozol, ha keresne? Plusz 3 nap után háborogsz, hogy zaklat?....Nagy az esélye, hogy a viselkedéssel te provokáltad ki a "zaklatást".

2022. dec. 7. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!