Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem magam, a párom szanaszét szivatott én meg hagyom miért?
Figyelt kérdés
Volt egy barátnőm, közel 8 évig. Ebből az utolsó 1 már nagyon gázos volt, mondott vagy tett olyan dolgokat amiért más úgy kivágta volna mint macskát… persze én se voltam szent de nekem a szándékom mindig az volt hogy oldjuk meg! Pl már akkora darab szarnak éreztem magam mellette hogy “ismerkedtem” más lányokkal is ( csak csevegés) hogy kicsit vissza nyerjem az önbizalmam. Gondoskodó voltam, áldozatot is hoztam sokat a kapcsolatba és a problémáit igyekeztem megoldani vagy segíteni benne. Folyton azt éreztem hogy én teszek teszek költök költök szervezek szervezek és semmi nem jön vissza. Néha egy két ruha vagy ilyenek. Persze Szex szex szex közös programok barátok de soha semmi nem elég jó. Ha kitaláltam valamit és neki nem tetszett akkor az igy ugy amugy latod ezert nem jó és társai. Neki is volt nem egy dolga amit benyeltem sőt amibe igaza lett rá is mondtam hogy tényleg igazad volt. Egy kicsit “needy” lettem tehát rátelepedtem a csajra?! Vagyis igazából gond nelkül megtudtam oldani az életem csak terveztem vele inkább nélküle nem akartam tervezni ez a jó szó. Ezután kirakott mint a macskát amikor elgurult a gyógyszerem, majd legyünk csak barátok aztán majdnem több aztán vissza aztán több és lényegében nem értem. Én meg hagyom. Nagyon jóvele lenni próbálom feloldani a feszkót amit sikerült is részben de egyszerűen semmi önbecsülés nincs bennem. Kb úgy érzem magam foghatom neki a gyertyát lassan.. ja az egészbe a legjobb hogy nem vagyunk közömbösek egymásnak még mindig, de se elvágni nem merem a dolgokat se rádominálni az akaratomat. En mar nem tudom mi kell a nőknek olyan önbizalom hiányom lett.. a legjobb h a csak se tud elengedni mindig kopogtatott legalabb is eddig innen onnan amonnan.. vagy informalodott rolam.. de mirol szól ez nem értem. Ha eltunok es titokzatos vagyok es nem kell akkor kellek. Amikor itt vagyok jelen elerheto akkor nem. Mi ez???#Mi kell a nonek
2022. nov. 20. 21:11
1/5 anonim válasza:
Persze, hogy kellesz neki. Hol találna még egy ilyen szolgalelkűt aki szereti ha alázva van..
2/5 anonim válasza:
Azért hagyod mert szereted, látod nem kellett volna kurválkodnod a netes nőciknek… bár ha tényleg olyan sokat jelentett volna neked nem a pixelmacákkal foglalkozol…
Szerintem hagyd hogy találjon egy olyant aki meg is tudja becsülni és tényleg szeretné.
3/5 A kérdező kommentje:
Imadom hogy a mondanivalo 5% vissza van forgatva rám.
2022. nov. 21. 10:20
4/5 anonim válasza:
Hát minek kellett elcseszni ha szeretted? Nem értelmi fogyatékos vagy, se nem gyerek már, felnőtt ember képes önálló döntéseket hozni, és képes viselni a döntése következményét, azért ilyen veled mert végérvényesen hatalmasat csalódott benned.. gondolom mert ő is szeretett nagyon… ezek szerint jobban, mint te őt :D azt viszont nem értem te ezt miért hagyod ha látszólagosan mégsem volt annyira fontos neked…
5/5 A kérdező kommentje:
Honnan a francból veszitek hogy nem volt fontos? Mert csevegtem 2 nővel akiknek bejöttem és annyiba hagytam? Vagy? Tényleg tré ez az egész.
2022. nov. 21. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!