Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, hogy ha a párotok horgász cuccai szanaszét hevernének a lakásban?
Egy fél éve élünk együtt.Mindig is élt ennek a hóbortjának.De mostanság el durvult a helyzet,mivel a lakás bármely szegmensében horgász botokba,úszókba,HORGOKBA meg minden ehhez köze lévő dolgokba botlok.Ő meg rajtam veri le,hogy miért rakom el a helyéről....
A kocsi is ilyen,tele rakja vödrökkel,evezőkkel stb stb...
Mellesleg iszonyú büdös pl: a mi kivágta a biztosítékot az a halmerítő szákja vagy micsodája ami a kanapé mögé tett..
Volt neki egy külön helye csak most ki kellett pakolni onnan mindent és azért vannak bent,de ez nem állapot...Hiába mondom neki nem veszi komolyan.
21/N és ő 22F
Kurv@ egyszerű: ELPAKOLNÉK! Ha utána jönne papmopgni akkor "Drágám! Szóltam szépen, csúnyán, ha nem tetszik ne pakold ki újra."
De bonyolult Istenem... dedó.
Párommal ugyanez a helyzet csak elektronikával. Rossz Tv-vel DVD-lejátszóval, kamerával, propellerórákkal, (haverjainak javítja) cinnel, savas üveggel meg egyéb aranyos dolgokkal volt itt tele minden. Meguntam és bedobtam a szekrény aljába minden sz@rt a TV meg levittem a pincébe. Nem igazán tetszett Neki durva jelenetet rendeztem, mert ez ment már hónapok óta, h elpakolom és 2 nap múlva elöl minden. Nem használ a szép szó. Óriási jelenetet kellett rendeznem, még a szomszéd is átjött, h mi van, kivel ordítozunk. Na azóta mindennek lett helye. Néha 1-1 TV még most is itt van, de hamar visszajuttatja a gazdájához.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!