Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok szuperhelyes divatos páwasrác vagy szanaszét gyúrt kokszolt izomállat, akkor nem fognak észre venni a nők?
20 éves vagyok és ez a helyzet,bárhol megyek,nem vesznek észre a nők,mint ha nem is léteznék.Van egy-két ritka kivétel,amikor rám néznek nagyon rövid időre,akkor is inkább távolról,de ez ilyen 100ból 1 arány maximum,mind úgy sétál el mellettem,mintha nem is lennék ott.
Pedig sok helyen olvastam,hogy 180cm feletti fiút keres manapság egyre több lány,nos én 190cm vagyok és nem vékonyka,pálcika,nem is elhízott,szoktam kondizni,edzeni és normálisan táplálkozok,van rajtam valamennyi izom és a vállam nagyon széles.Az arcom sem ronda,ugyan nem a szuperhelyes kategória,de nem ronda...a barna szem,barna haj kombinációt is olvastam több helyen,hogy vonzónak tartják...de semmi.Pedig igényes vagyok,ápolt,jól öltözködöm.
Észre fognak venni.
De azok a lányok akiknek a pâwák jönnek be...hát azok annyit is érnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!