Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb, ha szanaszét dicsérnek egy szép, szexi lányt, és bókokkal lepik el, vagy ha inkább csak poénkodnak a szépségével kapcsolatban?
Széppé váltam, kemény munkával.
Amikor bókot kapok, egyszerűen agyfszt kapok, kifejezetten taszít, ahogyan nyáladzanak.
A poénok pedig rettentően fájdalmasan tudnak érinteni. Mert fingjuk nincs róla, hogy min mentem át, hogy így nézzek ki.
Szóval leginkább azt szeretem, ha kussolnak, nem tesznek semmilyen megjegyzést a külsőmre.
Hát kesves válaszolók, ezt azért (kissé) sajnálattal hallom!
Jó, van más mondanivalóm, és tudok másmilyen is lenni, de alap helyzetből, valamiért (alap ösztönből) az a reakcióm egy szép lány láttán, hogy dicsérni kezdem, és (legalább az elején) sok bókkal látom el a kedves leányzót. 🙂
En pl szeretem ha jól, stílusosan bókolnak nekem, kedvesen megdicsérnek, a tehetségemért, a külsőmért, vagy épp a tudásomért! 😀
És én azt hittem, hogy ez fordítva is így van! 🙂😎
Akkor hogy hozzam a tudomására, hogy tetszik nekem a külsője, szerintem elképesztően szép, és a világon bármiben benne lennék vele? (Persze a belsőjét is dicsérném, és fogom is, csak elsőre a külseje fogott meg, az nyűgözött le teljesen:)
Akkor most mit tegyek? Hogy mondjam el neki, hogy tetszik nekem, és szerintem volna közös jövőnk együtt?
(Amúgy én is tetszek neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!