Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakított velem, mert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem, mert nem eszem meg a főztjét?

Figyelt kérdés
Barátnőm állandóan azzal jön, hogy milyen bénán főz és hogy én nem szeretem amiket készít. Ami igaz is, de persze neki nem mondom. Több konfliktus is volt abból, hogy ő tudja, hogy nem szeretem és hogy elmondhatom neki, nem bántódik meg, stb. Én mindig tagadtam, hogy bármi bajom lenne a kajájával. Ma este is hívott vacsira, de azt mondtam nem vagyok éhes, egy órával később nekiálltam mirelit pizzát sütni, erre fogta magát és elment. Azt mondta mi nagyon másképp gondolkodunk, elege van belőlem és nem akarja folytatni a kapcsolatunkat. Most mégis mi ütött belé, miért ekkora probléma, hogy a pizzát kívántam?? Hogy tud valaki egy ilyen piti dolog miatt szakítani? Most mit kéne tennem, várjam meg, amíg visszajön?
2022. nov. 13. 20:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarsz konfrontálódni, ezért a szemébe hazudsz, majd az ő hibája, ha megsértődik, mert te csak kímélni akartad (magadat is :P). A konfliktusokat fel kell vállalni, különben nagyobbak lesznek a púpok a szőnyeg alatt. Lehet azt udvariasan is megmondani. Párhuzamként ha ő mindig megjátszaná az orgazmust, hogy ne bántson meg, aztán kilopakodna elintézni magának, az hogy esne. Vagy ha megvennéd neki a kedvenc drága mit tudoménmijét, aztán hallanád panaszkodni a barátnőjének, hogy milyen unalmas és hogy utálja. Az ilyeneket nem lehet mindig kikerülni. Ha szereted őt, neki meg ez fontos, hogy adjon neked, mert ez is egy szetetetnyelv, hogy fejlődjön, akkor kommunikáljatok. Add magadat. Lehet azt bántás nélkül is.
2022. nov. 14. 03:16
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
11. Aztán megmondhatod neki az igazságot, ha a fejedhez vágja a tányért, mert nem bírja a kritikát. Az okosabb ilyenkor meg se szólal. Ha nem csípőből tüzelne a drágaság, akkor lehetne vele beszélni.
2022. nov. 14. 05:42
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

De, hazudtál neki.

Passzív agresszív vagy.

Nos, így jártál. :D

2022. nov. 15. 23:01
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

12-es, a barátom bármikor elmondhatja vmynét, sohasem sértődök meg - el is, várom, hogyha valami nem jó, szóljon - és viszont.

Ha minden nap az arcomba hazudna, szakítanék.

33n

2022. nov. 15. 23:02
 15/16 anonim ***** válasza:
51%
14. Az te vagy, nem ők.
2022. nov. 15. 23:55
 16/16 anonim ***** válasza:
15-ös te kezdtél ítélkezni a semmiből, hogy biztosan húzza a száját, etc... hagyjuk már.
2022. nov. 16. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!