Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottak már valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottak már valakivel azért mert infantilis volt?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a szüleivel való viszonyára, arra hogyan vélekedik a jövőről, úgy lényegében az egész emberre.

Például: Nekem nemrég lett vége egy 4 éves kapcsolatomnak. Még most is szeretem, de pokollá változott az egész kapcsolat. Nekem a szüleimmel normális és kiegyensúlyozott a kapcsolatom. Nem hívogatnak feleslegesen, nem telepednek rám, nem szólnak bele az életembe, kapcsolatomba stb. Na nála ez teljesen fordítva volt. Legproblémásabb az apja volt. Állandóan hívogatta, írt neki, vele volt. Ezt úgy kell elképzelni, hogy ha “ apával” beszélt akkor nekem síri csendben kellett maradnom. Nem “zöröghettem”, nem járkálhattam, kizavart a helységből ahol éppen felvette a telefont és ott voltam, vagy odamentem. Egy idő után elvonulva beszélgetett vele. Egyszer kihangosítva beszèltek és szapult az apja a telefonban. Aztán gyorsan levette a kihangosítást. Voltak ilyen édes dolgok. Jellemzően 1 órától akár 4-5 órán keresztül is telefonáltak. Mindennap. Nem lett volna gond ha ez nem rendszeres lett volna. Aztán az apja ( külföldön él) hazajött és lehordott mindennek úgy , hogy a párom is ott állt mellettem. Azért kaptam, mert a párom vett nekem egy drága eljegyzési gyűrűt. Idézem: “Dolgozhatnál valami értelmeset is, hogy ne a fiam vegyen neked ilyen drága gyűrűt, beleadhattál volna! Kisfiam mikor kap tőled ilyet?” Következő beszólása: “ Fogyhatnál egy pár kilót, az előző barátnője sokkal csinosabb volt. Nehogy gond legyen.” A párom csak nevetett rajta. Én meg elvonultam sírni. Mindezek után még mindig ragaszkodtam hozzá, mert szerettem és mindig együtt csináltunk mindent. A másik felem volt. A gyönyört mindig az apja törte meg. Ha megjelent akkor átváltozott paraszttá és teljesen más ember lett. Bíztam benne megváltozik. Hát nem így lett. 1 évig minden rendben volt. 2 hete közölte, hogy mikor apa itt járt megbeszélték, hogy kimegy vele dolgozni. Úgyhogy innentől sajnos távkapcsolat. Azt mondta, hogy megérti a helyzetem, nem könnyű, de értsem meg; hogy hiányzik az apja és vele akar lenni most. Na meg a pénz sem lenne rossz. Viszont nem tudna hazajönni látogatni amíg próbaidős. Hát nyilván nem tudtam erre érdemben mit reagálni. Biztos nem jól kezeltem a dolgokat… Kicsúszott, hogy akkor maradjon is ott. Ha ezt ilyen jól megbeszélték a hátam mögött. Elvileg a vőlegényem volt. Illet volna megkérdezni engem is. Erre ő azt felelte, hogy az apját jobban szereti és fontosabb. Mert én mindig itt leszek. Mit csináljon ha holnap felhívják, hogy haldoklik az öreg? (A sztorihoz hozzátartozik, hogy nagyon nagy érzelmi zsaroló az apja és mindig “ beteg”. Mindig van ürügye arra, hogy a fia átmenjen hozzá.) Szakítottam vele, ezzel is kimutatva, hogy NEM, baszki nem leszek mindig itt… Főleg nem a sok sz@r után amit elviseltem. Gyűrűt is visszaadtam. Igazából visszakérte. “ Ő vette, úgyhogy az övé.” Most az apja írt egy e-mailt. Ebben elmesélte mennyire boldog, hogy visszaadtam a fiát, és hogy bemutatta egy német nőnek, reméli vele többre megy majd mint, velem. Szégyen, nem szégyen elveszítettem a csatát. Valahol meg is untam, hogy harcolnom kell a páromért. Borzasztóan letiporták az önbecsülésemet. Voltatok hasonló szituációban, mikor a párod egy nagy gyerek volt?

2022. okt. 27. 00:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Sok nagy gyerekkel fogsz meg talalkozni az eleted folyaman. Eletkortol ez fuggetlen.
2022. okt. 27. 02:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Te jó isten. Voltam együtt nagy gyerekkel, de ennyire nem volt durva a helyzet.

Bármilyen rossz is most, hidd el, te nyertél.

Tudom, hogy időbe telik, de hidd el, rá fogsz jönni te is.

2022. okt. 27. 03:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszítetted el a csatát, megmenekültél egy sz@r élettől. Sosem lesz így senkije sem az exednek, mert ezt senki nem fogja elviselni hosszútávon. És itt nem csak a vén szivarral volt a baj, hanem az exeddel is. Ne bánd az ilyen embert. Hidd el, ha túllépsz rajta örülni fogsz, hogy megszabadultál tőle.
2022. okt. 27. 03:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnalom kérdező, ezt olvasni is nagyon felkavaró volt. A lehető legjobb döntést hoztad meg, hogy kiléptel az életéből.

Most meg faj, de hidd el, hamar túl leszel rajta. Az apja egy idióta, amivel nem is lett volna semmi gond, ha a párod kiáll melletted, ahogyan illett volna. Neki kellett volna megvédenie téged, ha igazán szeretett volna.

2022. okt. 27. 08:10
 5/10 anonim ***** válasza:
81%

Sajnalom szegényt. Akinek ilyen apja lehet pokol lehet és lehetett eddig is az élete.

Rég el kellett volna már határolódnia messze a szuleitol.

2022. okt. 27. 08:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Borzasztó. Örülj, hogy megszabadultál tőle. Az apját tiltsd le mindenhol, e-mail cím, insta, ahol csak ott van. Meg ezt a kisfiucskat is. A biztonság kedvéért.

Az első férjem nagy gyerek volt, igen. Az eljegyzési gyűrű esete jellegzetes sztori. Megkerte a kezem, igent mondtam, örültünk. Nem sokkal később közölte, hogy akkor most irány a pláza, mert ő kinezett egy órát es vegyem meg neki. Mondom, mi van? Hat hogy ő adott nekem egy gyűrűt, akkor nyilvan most neki is jar ajándék.

A legnagyobb baj az, hogy meg is vettem neki, aztán meg hozzamentem. De már megjött az eszem. Sajnos sok penzem banta.

2022. okt. 27. 08:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az elözö kapcsolatom nagyon hasonló volt a tiédhez csak ott a nemek forditottak voltak (én ferfi vagyok, és a bnőm volt dettó ilyen éretlen). Az apja egy igazi paraszt volt, majdnem koppra ugyanilyen szövege volt mint az exed faterjának. Ne sajnáld. Engem kihasználtak (munka), aztán mégis szidtak (a hátam mögött). A csajt zsarolták (ha nem a papával-mamával hétvégézik, akkor szétesik a család, hüpp hüpp). Ha a faterja offolt engem, a csaj csak nevetett. Én meg ne szóljak vissza persze. Mentségem h fiatal kölyök voltam (23-28 éves). Amikor elkezdtem magamért kiállni meg nem dolgozgatni nekik, mert megtudtam h mit mocskoskodnak, na onnantól kezdve a faterja ugyan már nem mert szidni, de a csaj igen. Onnantól minden baj lett és a kapcsolat is veget ert 1 even belül. Ne bánkódj. Örulj h megszabadultál az ilyen gyökér családtól. Sok sikert kivánok az új életedhez, ennél csak jobb lehet!
2022. okt. 27. 12:07
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!❤️ Sokat jelentenek a sztorijaitok. Eddig azt hittem, ez ilyen egyedi eset. De akkor ezek szerint tévedtem☺️
2022. okt. 27. 13:54
 9/10 anonim ***** válasza:
83%
Ez általánosabb, mint gondolnád. Eleve a probléma a másik családjával, nagyon gyakori probléma sokaknál.
2022. okt. 27. 15:24
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Exemnél is ez volt.

Anyuci pici fia, napi 2x telefonhívás, anya véleméyne a szent, én kb csinálhattam bármit, az nem számított.

Mindenben! kikérte a tanácsát (azért a szexuális életünk tán nem tartozik másra...), bármi konfliktus volt köztünk, rögtön anyuhoz szaladt...

Nem véletlenül ex. Egy párkapcsolatra alkalmatlan, 32 éves kisgyerek volt. Mellesleg azóta sincs senkije.

2022. okt. 28. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!