Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy deríthetném ki hogy szakítottak e?
Van egy kollégám aki nagyon tetszik de eddig mindig volt szinte párja mióta egy helyen dolgozunk, legutóbb még eljegyzés is volt tudtommal.
Viszont pár hete nem hordja a gyűrűt de nem akarok paraszt lenni és rákérdezni.
Nem rakja ki sehova a magánéletét és úgy tudom a social mediát kerüli, hiába kutattam.
Esetleg valakinek van tippje hogyan lehetne diszkréten megtudni? Jó ötlet lehet elhívni valahova és ha igent mond akkor szabad a pálya?
Biztos van kozos ismerosotok munkaban, akitol megtudod kerdezni mi a helyzet.
Ne hivd randira, ha kapcsolatban van mindent elrontassz vele
Ő nem nagyon beszél a magánéletéről munkahelyen és közös ismerősünk nincs, viszont legutóbb sem maradt sokáig egyedül és tudom hogy másnak is bejön itt.
Félek hogy "lemaradok" az esélyemről ha most nem közeledek
Konkrétan randira nem fogom még hívni, csak mondjuk kávészünetre, az még talán nem tolakodó.
Nem tűnik rossz kedvűnek, lehet már hónapok óta nincsenek együtt, biztos látszana rajta de mindig mosolygós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!