Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottál már mert gyorsan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottál már mert gyorsan öregedett párod?

Figyelt kérdés
Tehát mondjuk 10 évvel öregebbnek nézett ki koránál vagy idegesíteni kezdett az öregedéssel járó külső változások, és nem bírtad elviselni.

2022. okt. 22. 14:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Az öregedés egy állapot, ha szereted elfogadod.

53F 54N

2022. okt. 22. 15:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A férjem 10 évvel volt idősebb nálam. Sokáig nagyon jól nézett ki, de aztán őt is kikezdte az idő. De amikor ránéztem, nem egy öregedő férfit láttam, hanem azt a jóképű, 35 éves pasit, akit annak idején megismertem.
2022. okt. 22. 15:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb a ferfiakat kene megkerdezni mert naluk jellemzo. A pasik cannak kiteve leginkabb a media hatasabak ahol fiatal szep noket mutatnak feszt, mig pasikbol barmilyet.
2022. okt. 22. 16:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
3. Abban igazad van hogy férfit jobban érdekli. Azért 50 éves koráig egy nő is lehet még jó állapotban ha van ideje önmagára persze.
2022. okt. 22. 17:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem, és nagyon csalódott lennék magamban, ha emiatt valaha is szakítanék.

F 40

2022. okt. 22. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!