Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem, mert nem eszem meg a főztjét?
Figyelt kérdés
Barátnőm állandóan azzal jön, hogy milyen bénán főz és hogy én nem szeretem amiket készít. Ami igaz is, de persze neki nem mondom. Több konfliktus is volt abból, hogy ő tudja, hogy nem szeretem és hogy elmondhatom neki, nem bántódik meg, stb. Én mindig tagadtam, hogy bármi bajom lenne a kajájával. Ma este is hívott vacsira, de azt mondtam nem vagyok éhes, egy órával később nekiálltam mirelit pizzát sütni, erre fogta magát és elment. Azt mondta mi nagyon másképp gondolkodunk, elege van belőlem és nem akarja folytatni a kapcsolatunkat. Most mégis mi ütött belé, miért ekkora probléma, hogy a pizzát kívántam?? Hogy tud valaki egy ilyen piti dolog miatt szakítani? Most mit kéne tennem, várjam meg, amíg visszajön?2022. nov. 13. 20:27
2/16 A kérdező kommentje:
Nem hazudtam, csak nem akartam megbántani.
Ilyeneket vágott a fejemhez, hogy ő próbálkozik a kedvemben járni, de én mindig csak egy személyben magamra gondolok. És hogy nem fog működni, ha még a kaja kérdésben sem tudunk egymáshoz igazodni. Meg hogy utálja, hogy mindig ki kell dobni a kaját az is az én hibám, minden az én hibám amiatt a pizza miatt..
2022. nov. 13. 20:36
3/16 anonim válasza:
De mi az, ami miatt annyira rossz a főztje? Miért nem lehet nyíltan beszélni és megmondani. Érdekelne tényleg, hogy hogyan lehet igazán pocsékul főzni? Esetleg teljesen más az ízesítés, mint ahogy te szereted? Vagy mondjuk borzasztò fűszeres? Vagy nyers marad a rántott hùs?
4/16 anonim válasza:
Szerencsére a főzés nem egy olyan skill, amin nem lehet változtatni. Nem értem, ha nem ízlik amit csinál, miért nem főztök együtt? Szegény próbál fejlődni, és annyi sincs benned, hogy legalább megkóstold azt amiért gürizett, és mondj egy őszinte véleményt? Nekem is rosszul esne a dolog.
5/16 anonim válasza:
Hát, ha rosszul főzne én se enném meg.
6/16 anonim válasza:
lehetnél őszinte, tök felesleges azt kamuzni, hogy jó, ha egyszer nem ízlik. lehet úgy is, hogy én ezt kicsit fűszeresebben, jól átsütve, vagy sósabban stb. szeretem. akkor nem őt kritizálod
7/16 anonim válasza:
Totál igaza van. Ahogy írták, a főzésben lehet fejlődni, elég könnyen, ha az ember picit odafigyel, és kap vissza kritikát. Ő készült, gürizett, felkészült a kritikára is. Te pedig egy ilyen egyszerű konfliktust se tudtál kezelni felnőtt ember módjára. Nem csodálom, hogy nem kért belőled. Nekem se kéne olyan, aki már az elején az arcomba hazudik, és nem veszi figyelembe az erőfeszítéseimet (pl hogy jobb akarok lenni valamiben a saját, és a másik kedvéért is, mint itt exbnőd).
8/16 anonim válasza:
Baromi egyszerű! Nem bírja az őszinteséget, te meg rájöttél hogy nem éri meg konfrontálódni, erre ő besértődött, mert az őszinte kritikát nem hajlandó elviselni, de azt viszont szeretné, ha simiznád az egóját.
9/16 anonim válasza:
A faxért nem tudsz ebben segíteni, elmondani hogyan csináljon másképp?
Hazudtál is neki, ebből van elege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!