Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ilyen esetben miért nem szakít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben miért nem szakít?

Figyelt kérdés

Páromnak egyre inkább azt érzem nem felelek meg, én nagyon szeretem de szomorú vagyok.

Egy éves kapcsolatról beszélünk, szerintem nem tisztel, bár fogalmam nincs hogyan viselkedjek úgy hogy tiszteljen. Első kérdésem:. Mi alapján lehet valakit tisztelni?

Próbáltam magam önállónak mutatni, kevésbé kérni segítséget pl utazásokhoz, nem kértem meg hogy kísérhessen, (legalábbis ritkán). Próbáltam magam robotba vágni” és gondoskodni róla, például főztem rá többször, megcsináltam a haját, hogy ne kelljen neki vele bajlódni. Aranyosodtam, masszíroztam ha fájt a dereka, takarítottam helyette rengetegszer. Hogy munka után ne ő bajlódjon vele, mert sajnáltam. Mert tudom hiába dolgozunk ugyanannyit, őt jobban megviseli hogy egyáltalán megmozduljon. És nem élünk együtt, szóval itt mindennel pluszban majdnem napi/naponta többször ingáztam is. Mivel nem akartam a nyakán lenni se.

Sorolom a problémáim,

Kettes kérdés:. szerintetek ez a kapcsolat még menthető? Hármas kérdés:. Ha igen hogy?

Nyilvánosan megalázott többször, például feltűnően stírölte egy barátnőm, aztán amikor kérdőre vontam hogy ezt miért így kellet, meg rosszul esik, az elején habogott, aztán részletezte hogy azért kellett így mert szexuálisan felizgatta és hogy megmarkolászta volna. Nekem eszembe nem jutna úgy egy férfi hogy ő van nekem. Soha! Bár a végén azt mondta hogy csak azért mondta ezeket mert meg akart bántani.

A másik eset, bármit kitesznek a közösségi oldalakra meg sem nézi, napokat szoktam kitenni, 1-2 éves fotóim vannak kint, egyet nem tetszikelt, mert több éves fotót minek~

Bezzeg gyerekkori lány barátját amikor telibe fenekes fotókat posztolt az elsők közt volt aki reagálta. Az én képeimre meg a kedves haverjai hamarabb felfigyelnek mint a párom :,( és ezen bőgni tudnék.. annyira fáj.

Vagy legutóbb utánafordult egy nőnek az utcán, úgy! Hogy esküvőn voltunk, tényleg nagyon szépen néztem ki, a leg-leg oldalamat mutattam külsőleg és ott állt mellettem… napokban pedig érdekesen direkt úgy áll be ha valaki sétál mellettünk hogy le tudja stírölni, vagy még ezen felül plusz energiát fektetve az egészbe képes visszalépni véletlen,, aztán meg érdekesen nem is emlékszik arra amit csinált, meg ő nem.. ( most ezen vesztünk össze 1/2)

nem vagyok egy féltékeny hárpia, vannak lány barátai, nem bánom azt sem ha velük van, nem csak bemesélem magamnak amiket csinál. Vagy miután tiktokon az összes fenékedzős videót végigpörgette (azért sem szóltam) de az fájt hogy ilyenek után képes benyögni hogy nekem is kell ilyen nadrág feltétlen🤦‍♀️ (Illetve ez miatt is tört ki a vita 2/2)

Vagy ha önkielégítést csinál akkor mi legalább egy hétig nem érintkezünk. Mert egyeszűen nincs kedve..

volt olyan az elején hogy együtt aludtunk én ruha nélkül aludtam, nem hogy megkívánt volna.. nem.. elkezdett magával játszani az egyik lány ismerőse insta fotójára..

pedig fiatal vagyok, 22. lassan.. párom már be is töltötte nemrég.

Az arcomra is azt mondják hogy szép. Nem vagyok elhízva, eleve jó a genetikám, (de lehet csak azért mert még fiatal vagyok) adok magamra, reggel az első hogy sminkelkedek, inkább hamarabb kelek fel hogy normálisan/ csinosan nézzek ki. Szóval nincs bajom az önbizalmammal, ha belenézek a tükörbe teljesen meg vagyok magammal elégedve. (Igaz, lehetne jobb, mindig lehetne jobb..) de nem undorodok attól aki visszanéz a tükörből.

Itt nem a többi lányra vagyok féltékeny, mert nem, sőt.. van aki sokkal csúnyább volt nálam, volt aki csak szimplán más volt. Bár az nagyon fáj hogy a sokkal csúnyábbakra is ennyi energiát beleöl a párom, mert még csak nem is értem hogy egyáltalán minek.. mert ha még tényleg egy jó nőről lenne szó..

Amikor kibuktam a napokban és már sírtam hogy miért kell velem így viselkednie, ha legalább mondaná min kellene változtatnom, elfogadnám és megpróbálnék változtatni. Nekem nem kell semmit, mert én jó vagyok így, és hogy magával van gondja azért ilyen. Meg ő mennyire sajnálja de ő ilyen hogy mindent elront. Volt barátnőjénél is mindent elrontott mert ő ilyen. Itt elmagyaráztam hogy én meg ilyen beállítottságú vagyok, és ha tényleg magával van gondja arról ha nem én tehetek ne engem bántson meg hülyeségekkel, úgy hogy a nőiességemet rombolja. Mert nem értem ebből neki mi haszna származik, ettől neki miért lesz jobb ha engem ilyenekkel tudatosan megbánt. Úgy hogy szerintem egy igazi férfi dolga az lenne hogy nem a barátnőjét akarja féltékennyé tenni, hanem azt kellene elérnie hogy a többi nő legyen féltékeny a barátnőjére.

Négyes kérdés:. Miért viselkedik így egy férfi? Mi szokott állni a háttérben?

( 1 / 2 & 2/2 történtek miatt)Napokban megbeszéltük hogy nem maradok sokat nála mert szomorú vagyok, és már-már dühös is, és nem akartam olyan dolgokat hozzávágni amit később megbánok, erre úgy tett mint aki felfogta, bár mégsem akart hazaengedni. A vége az lett hogy ismerőst megkértem hogy jöjjön el értem és meglógtam, mert megijesztett hogy nem akar elengedni, és amugyis haza kellett mennem mivel otthon hagytam a csomagom amit vinnem kell munkába, és nem akartam veszekedni. Aztán a telefonba ordibált hogy minek kellett elmennem, és hogy ő nem csinált semmit. Meg elég szép szavakkal illetett például hogy egy mindentudó kis ** vagyok, bár gondolom egy-két nap és jön az esedezés hogy nem így gondolta, igaz lejáratott az egyik legjobb barátom előtt, úgy hogy elástam volna magam szégyenembe ahogy és amilyen szavakkal illetett, de ugye barátság nem egy ilyenen múlik, ő pedig bemutatkozott.

Nem tudok kitől tanácsot kérni, barátaimnak meg van a maga véleményük, de tudják hogy szeretem és ha éppen nem ilyen butaságokon vitatkozunk én boldog vagyok mellette ők ezt nézik. Vagy megkapom tőlük hogy nálunk is vannak gondok párkapcsolatban de nagyon nem ilyen, vagy ehhez hasonló.

2022. nov. 12. 22:09
1 2
 1/14 Noren1989 ***** válasza:
100%

Fuhh, nem is olvastam végig...

Első 3 bekezdés màr kellően siralmas ahhoz, hogy ezt mondjam:

azért nem szakít, mert kutyamód behódolsz neki.

Vedd elő a maradék önbecsülésed és pattintsd le te.

2022. nov. 12. 22:16
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán miért vagytok együtt?

Ő azért nem szakít, mert neki ez kényelmes, elöl-hátul kiszolgálod, bármit megtehet, néha kicsit veszekszel, de úgyis bármit elnézel neki. Megmondta, hogy az előző barátnőjével is mindent elrontott, ő ilyen, ez hülyeség, aki akar az tud változtatni, főleg ha tisztában van vele, hogy hibákat követ el sorozatosan.

Legfőképp akkor fog tisztelni, ha megmondod, hogy eleged van, és befejezted, és ezzel magadat tisztelnéd meg a legjobban. Te nem tudsz olyanon javítani, amin a másik nem is akar, és rajta múlik.

2022. nov. 12. 22:31
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ez az egész az elejetol kezdve menthetetlen volt, már az első néhány bekezdésben elmondtal egy rakat olyan dolgot, amik önmagukban is hatalmas piros zászlók. Ez a kapcsolat sosem volt életképes.
2022. nov. 12. 22:38
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, hogy Te miért nem szakítasz?
2022. nov. 12. 22:48
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Mégis miért szakítana?

Amire neki szüksége van, azt megkapja tőled.

Nem ő az kettőtök közül, aki 72 sorban összefoglalni, hogy hogyan taposol az érzéseibe, a lelkébe, hogyan alázod meg a viselkedéseddel, hogyan döngölöd a földbe a maradék önbecsülését, hanem Te.

Írod, hogy van önbizalmad az alapján, amit a tükörben látsz.

Nem szeretném megbántani az érzéseidet, de amit itt leírtál, abból az jön le, hogy annyira nincsen egészséges önbecsülésed és önérzeted, tartásod, hogy nemcsak azt tűröd el, hogy nem nyilvánvalóan nem szeret, nem tisztel, de még azt is, hogy képletesen gyakorlatilag a padlót feltörli veled. Erre te nem szélnek ereszted, mint azok a nők tennék, akiknek tényleg van egészséges önbizalmuk és önbecsülésük, hanem még őt faggatod arról, hogy vajon hogyan tudnál még jobban lemenni kutyába, hogy maximálisan megfelelj az elvárásainak.

Amíg te nem szereted és tiszteled saját magadat, addig szinte biztosan nem lesz olyan férfi az életedben, aki szeret és tisztel.

Azt meg szerintem te is érzed a szíved mélyén, hogy ha szeretnéd és tisztelnéd magad, akkor nem maradnál benne egy ilyen kapcsolatban, és egyetlen férfi sem tehetné meg veled mindazt, amit itt leírtál, és amit fájt még olvasni is.

2022. nov. 13. 06:30
 6/14 A kérdező kommentje:

Mellékesen :.

körülbelül egy hónapja nem főzök rá, ő szokott nekem néha, egyedül a haját szoktam mindig megcsinálni, illetve ha nála alszok és ketten csinálunk kupit akkor abban segítek takarítani, de egy szemet nem vállalok plusz munkát, mivel láttam hogy így sem változtat.

2# viszont sok más dologban változtatott a kedvemért, csak ezt a bánásmódot nem értem miért kapom.

4# mert szeretem, és szeretném ha javulna kettőnk között ez az egész.

5# elgondolkodtató amiket leírtál, tényleg, bár sajnos sok női ismerősöm lerendezi annyival a felsorolt problémámat hogy a férfiak ilyenek,, én fújom fel,, ezeket el kell,, engedni… én zártra való vagyok ha ezek zavarnak és sose lesz párom.

2022. nov. 13. 11:26
 7/14 Noren1989 ***** válasza:
100%
Hülye vagy, màbocsànat.
2022. nov. 13. 11:27
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

6

Boldog nő vagy ebben a kapcsolatban?

Szeretve érzed magad?

Megkapod tőle (akár érzelmi, lelki, akár más téren) azt, amire egy férfi részéről vágysz egy harmonikus kapcsolatban?

El tudod képzelni, hogy mellette, vagy hasonló férfi mellett éled le az életedet, és 5, 10, 20, 30 év távlatából is úgy érezd, hogy jó választás volt, mert kiegyensúlyozott, kiteljesedett, boldog nő vagy mellette?

A helyedben ezekre a kérdésekre keresnék egy őszinte választ magamban.

2022. nov. 13. 11:37
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem miért nem válaszol? A hármas hozzászólást irtam.

Nem hiszem el, hogy nem látod, mi folyik itt. Konkrétan kutyába vagy véve, vagy meg annyiba sem, körülbelül egy lábtörlő szintjén vagy nála.

Azért változtatott néhány dologban, hogy lásd, hogy meg “ennyire” is képes érted, és pont annyit nyújt neked ezzel, ami neked elég ahhoz, hogy vele maradj. Egy manipulatív önző barom, és te mosolyogva asszisztalsz ehhez. Addig EGY CSEPP tisztelet sem lesz benne feléd, amíg ki nem adod az útját. De utána nehogy visszafogadd!

Gondolom, vagy első kapcsolat vagy nagyon fiatalok vagytok, hogy hagyod magad ennyire kihasználni.

Miért kell megcsinalnod a hajat? Basszus, elvileg egy felnőtt ember, nem egy három éves also csoportos ovis, bár szerintem már ok is tudnak fesulkodni. A többihez inkább hozza sem szólok…

2022. nov. 13. 11:40
 10/14 A kérdező kommentje:
9# válaszoltam privátban.
2022. nov. 13. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!