Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért száll rám vki ha lefeküd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért száll rám vki ha lefeküdtem vele? Hogyan oltsam le?

Figyelt kérdés

Miért hiszik a pasik azt egy kis szextől hogy aztán engem birtokolhat, számonkérhet, a nyakamra járhat?

Miért hiszik azt hogy a szex nekik jogokkal jár?

És még "fenyítenének",fenyegetnének.

Hogyan tartassam be azt hogy hagyjon engem békén, attól hogy szexet kapott, nincs köze hozzám?

Ezt szépen, mert eléggé fenyegető.

Hogy oltsam le?

2022. nov. 12. 18:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
"Szia, bocsi, de herpeszem van. Nézesd meg magad egy dokival!"
2022. nov. 12. 18:45
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Mond el neki, hogy nem szeretnél többet. A legtöbb intelligens lény ezt megérti. Aki pedig nem azt szimplán ignoráld. Ha pedig támad és erre pazarolja az idejét akkor tegye, ne foglalkozz vele akkor sem. Nem kell egyáltalán leoltani.
2022. nov. 12. 18:49
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Azt persze nem tudjuk a kérdező ,hogyan is viselkedett vele . Lehet a kérdező személyiségzavaros.
2022. nov. 12. 18:57
 14/30 anonim ***** válasza:
0%

Mert joga van hozzà !

Megdugott mostantól az övé vagy.

2022. nov. 12. 19:07
 15/30 A kérdező kommentje:

Nem tudom leoltani eddig, azt hiszi birtokolhat.

Támadó magatartású.

Holnap ha nyugodtabb lesz próbálnám vele megbeszélni, hogy hagyjon békén. Amibe biztos, hogy nem akar majd beleegyezni.

Mivel éjszakára nem akarok balhét, most próbálok lapítani, "elbújni".

Holnap tiszta fejjel próbálnám valahogy előadni neki azt hogy felejtsen már el!

A herpesz meg ilyenek sem jo, mert birtokol azaz ha azt gyanítja mással is lennék, akkor támadó.

Míg vele voltam próbáltam úgy beszélni, hogy ne provokáljam.

2022. nov. 12. 19:09
 16/30 anonim ***** válasza:
76%

Figyelj dragam,most nem tudsz jonni,mert mindig nalam van az amstaff /roti/cane corso vermes hazorzo kutyam. Nem enged be senkit a lakasba.

Vagy en ezt mondanam:

Most nagyon nagy a kosz es a rendetlenseg. Segitenel feltakaritani,rendetrakni,elmosogatni ,kimosni ,kiteregetni,amig en pihdngetek? Erdekes modon erre senki se hajlando 😂😂😂

Vagy:

Dragam,most nagyon ki vagyok ehezve es folyamatos 5 ora szexet akarok. Semmi elojatek vagy oral. Csak az aktus legyen 5 ora.—- Na ezt se szoktak birni. Ez is tuti elijesztes.

Vagy:

Dragam,most vettem meg a bilincseket,lovaspalcat,ostort. Ki akarom rajtad probalni. Ugye nem felsz az eros fajdalomtol es vertol ?? —-Na erre se sokan jelentkeznek.

Vagy:

Draga,az ,hogy volt szex,azt jelenti,h ha akarlak,majd ertesitelek. De mostanaban a tobbi csinifiu szeretommel akarok foglalkozni. Egyszeruen nem birom az egyhangusagot. Egyedul keves vagy nekem.

Vagy:

Most neztem a terhessegi tesztet! Pozitiv lett! Maris vedd meg a rugdalozokat a chanelnel,meg a babacipoket,kocsit ,ringatot. Mindenbol 3-at! 3-asikrek lesznek!

Na erre se sokan jelentkeznek vissza szerencsere 😂😂

Kerdezo,vmelyik valtozat biztos bevalik! Teszteld le….😂😂

N

2022. nov. 12. 19:26
 17/30 anonim ***** válasza:
75%
Azt az apróságot elfelejtetted itt leírni, hogy nem egyszer feküdtél le vele, hanem 2 évig a lábtörlője voltál és még most is az vagy. 20év múlva is az leszel, legfeljebb épp másé 😉
2022. nov. 12. 20:45
 18/30 anonim ***** válasza:

Ezek ilyen bennfentes információk? Csak nem te vagy a lekoptatandó kliens? 🤣

2022. nov. 12. 21:04
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

#18! Dehogy. Én nő vagyok. Csak a kérdező naponta tesz fel kérdést a beteg kapcsolatáról.

2022. nov. 12. 21:09
 20/30 anonim ***** válasza:
36%
Lemerem fogadni az a nő baja , hogy megunta a jelenlegit vagy talált egy másik prédát akivel majd ugyan ilyen csúnyan fog elbanni mint ezzel a fiuval. Mindegyiken lovagol egy parat azt megy tovabb.
2022. nov. 12. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!