Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért száll el hamar a "rózsaszín köd" mert túl könnyen megkapom a nőket?
Korábban volt egy hosszabb több éves kapcsolatom. Azért a nőért küzdöttem elég sokat, mire összejöttünk.
Ennek a kapcsoltnak már rég vége, azóta 3 nővel is összejöttem, de pár hónap után teljesen közömbössé vált az egész együttlét, így (részemről) szakítás lett a vége.
Mindegyik nőt könnyen megkaptam, pár hét beszélgetés után már intim kép és videó csere, első randin szex stb.
Azóta kb. egy éve nem volt semmilyen kapcsolatom (szex sem), most úgy adódott hogy lenne lehetőség komolyabb párkapcsolatra. Konkrétan a nő szedett fel engem, nekem nem sokat kellett tennem azért, hogy majd 1 hét múlva szexeljünk (még nem találkoztunk, de már megbeszéltük hogy az első randin szexelni fogunk).
Ahogy közeleg a jövőhét péntek, úgy napról napra egyre csökken az érdeklődésem iránta.
Lehet azért mert őt is túl könnyen megfogom kapni?
Nem szeretném elveszíteni, mert sok dologban passzolunk és nagyon csinos plusz intelligens is. De félek hogy idő előtt elvesztem az érdeklődésem iránta, mert szinte csettintésre megkaptam őt.
Mind a ketten 30+ évesek vagyunk.
Én itt két problémát látok. AZ egyik az, hogy ha te "csettintésre" megkapsz egy nőt, akkor ő is téged, tehát te is ugyanolyan könnyen kapható vagy.
A másik, valami nagyon nincs rendben azzal, aki első randi előtt, látatlanban kijelenti, hogy szexelni akar. Ez rád is vonatkozik.
Hol szedett fel ez a nő? Csak mert az is lehet prosti, mivel ő szedett fel, első randin szexet akar.
Ahh mindegy, kár volt itt kérdést feltenni.
Persze igen prosti, mikor 2 diplomás vezetőbeosztású munkahelye van. Nem is értem, hogy jön le ilyen bárkinek is abból amit leírtam.
Semmilyen nőt nem kerestem, direkt megjegyeztem, hogy 1 évig egyedül voltam. Ha annyira érdekelne a szex akkor találtam volna "prédákat" ez alatt az 1 év alatt.
De mindegy is, hagyjuk nem kérek több választ.
Simán lehet, hogy emiatt múlik el, hogy nincs meg az a fázis, hogy ténylegesen elkezdjetek vágyni egymásra, mert ez a fajta szex, ami nálatok volt, általában magáért a szexért van és nem a másik emberért.
Én a helyedben, ha tényleg szeretnél valami komolyabbat ettől a lánytól, visszavennék egy kicsit a tempóból és kevésbé a szexre tenném a kapcsolat hangsúlyát, sok beszélgetéssel és egymás mélyebb megismerésével akár kialakulhatnak érzelmek és a rózsaszín köd is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!