Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van a férjem már 5. éve rózsaszínködben?
Picit furán hangzik a kérdés, eddig csak magamban őrlődtem, de most már érdekel, hogy vajon más is tapasztalt-e ilyet?
4 éve vagyunk házasok, a kapcsolatunk elején valóban erős volt a szerelem, de ő továbbra sem tud kisebb lángon égni. Igaz, van közöttünk 20 év... lehet ez is egy befolyásoló tényező (pl. kapuzárási pánik?)
Lehet azt gondoljátok, hogy nem vagyok normális, és hogy rinyálás helyett miért nem örülök ennek? De valójában fárasztó az egész, természetesen én is szeretem őt, de már nem vagyok benne a lila szerelemködben. Van egy kisfiúnk, élvezem az anyaságot, ezért érzelmileg többet fektetek a gyermekünkbe. Próbálok eleget tenni annak, hogy a férjemmel is foglalkozzak, de így nagyon nehéz.
"sok vitánk van emiatt"
Mi miatt?
"szerinte már nem is szeretem őt, biztosan van valakim... "
Miért gondolja ezt?
Magyarul lesza... a férjedet, aztán csodálkozol, hogy vitatkozik meg elege van.
Amúgy azt sem értem, mit látsz egy apád-korú faziban, de hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!