Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nő vajon mikor fog rájönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nő vajon mikor fog rájönni hogy a pasi csak anyagilag kihasználja őt?! Meddig tart a rózsaszín köd az 40+ életkorú nőknél?!

Figyelt kérdés

Van egy szélhámos pasi, akinek az egész élete konkrétan hazugság. Nem részletezem mert hosszú. Idáig tudtommal minden nőt átvert, anyagilag kihasznált. Most külföldre költözött a pasi és sajnos már látjuk a neten a közösségi oldalakon hogy sikerült neki sajnos "behálózni" egy nőt akit valószínűleg ugyanúgy lehúz anyagilag, például: hetente utazás, nyaralás, vásárlások, új telefon, autó, stb... Ugyanúgy mint itt tette a nőkkel, azután mikor a nők rájöttek anyagilag kisemmizve évek múlva természetesen lelépett a pali

A nő 40+ életkor, és kórosan elhízott.

(Ezt csak azért írtam le, mert biztos örül most a nő, hogy "rátalált a szerelem", gondolom neki alapból nehezebb párt találni úgy).

De sajnos őt is lehúzza a szélhámos pasi anyagilag, a kérdésem vajon mikor döbben rá a nő?! Meddig tart a "rózsaszín köd"?!

2021. jún. 29. 23:04
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:

Tehát a szélhámos pasi megnyerő, mézes-mázas, elhiteti a nőkkel hogy így meg úgy szereti őket. Valójában csak anyagilag kihasználja a nőket.

(Én is egy kihasznált nő vagyok a történetben).

2021. jún. 29. 23:06
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Normál esetben egy hét után rá kéne jönnie.
2021. jún. 29. 23:09
 3/24 anonim ***** válasza:
82%
Ezt a nők 1 hét alatt felismerik. Te miket fizettél neki, és miért?
2021. jún. 29. 23:10
 4/24 A kérdező kommentje:
Nagyon "jó színész" a pasi, valószínűleg annak a nőnek is ugyanazokat a kamu történeteket meséli el, hogy ő miért lett "szegény" mint amiket az itt átvert nőknek köztük nekem is mesélt mindig. Mint utólag kiderült világ életében csöves volt, csak minden "újabb" nőnek azt hazudja hogy a korábbi ex barátnőjéne kisemmizte őt anyagilag... Sajnos nem 1 hét mire rájön az ember :/ :-(
2021. jún. 29. 23:18
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon "jó színész" a pasi"

Bármilyen jó színész, én tuti nem pénzelek egy pasit. Felőlem bármit összehazudhat bármilyen hihetően.

2021. jún. 30. 00:02
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg nem tűnt fel neki, hogy ő fizet mindent a pasinak? Ezt azzal lehet megcsinálni, aki hagyja magát és hót hülye.
2021. jún. 30. 00:03
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak buta embereket lehet átverni. Nekem már az első kéregetésnél gyanús lenne. Egyszer régen huszonéves koromban belefutottam egy helyes pasiba. Amikor először elmentünk kocsmázni, neki sajnos épp semmi pénze nem volt. Oké, meghívtam. De amikor már többször se volt semmi pénze semmire, akkor már határozottan tisztában voltam vele mik a szándékai. Ezek apróságok, hogy ital meg kaja, de gondolom egyéb dolgokkal is le akart volna húzni, ha hagyom magam. A szexig se jutottunk. Persze arra az esetre is nekem kellett volna gondoskodnom helyről, stb. Szóval az ilyen senkiháziakat hamar ki lehet szűrni. Egyébként ez a pasi nem Pécs környékéről származik?
2021. jún. 30. 00:53
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

4: Ehhez kell a nőnek is egy olyan világkép, hogy belemenjen a pénzelésbe.

És a saját fix világképből elég nehéz bármilyen infóval kirázni az embert...

Ahhoz át kell alakulni, ahogy te is hosszú idő alatt átalakultál.

Egyébként írjál a nőnek és meséld el a történetedet, ha közbe akarsz lépni.

2021. jún. 30. 03:38
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Engem pl az első alkalom után nem lát soha többet, ha nekem kell mindent fizetni. El se jutnánk a nyaralásig, utazásig. Nem is használt ki anyagilag soha senki.
2021. jún. 30. 06:44
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

"hetente utazás, nyaralás, vásárlások, új telefon, autó"

Aha....

Erre én is harapnék ha nem lennél csóró...

2021. jún. 30. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!