Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nő vajon mikor fog rájönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nő vajon mikor fog rájönni hogy a pasi csak anyagilag kihasználja őt?! Meddig tart a rózsaszín köd az 40+ életkorú nőknél?!

Figyelt kérdés

Van egy szélhámos pasi, akinek az egész élete konkrétan hazugság. Nem részletezem mert hosszú. Idáig tudtommal minden nőt átvert, anyagilag kihasznált. Most külföldre költözött a pasi és sajnos már látjuk a neten a közösségi oldalakon hogy sikerült neki sajnos "behálózni" egy nőt akit valószínűleg ugyanúgy lehúz anyagilag, például: hetente utazás, nyaralás, vásárlások, új telefon, autó, stb... Ugyanúgy mint itt tette a nőkkel, azután mikor a nők rájöttek anyagilag kisemmizve évek múlva természetesen lelépett a pali

A nő 40+ életkor, és kórosan elhízott.

(Ezt csak azért írtam le, mert biztos örül most a nő, hogy "rátalált a szerelem", gondolom neki alapból nehezebb párt találni úgy).

De sajnos őt is lehúzza a szélhámos pasi anyagilag, a kérdésem vajon mikor döbben rá a nő?! Meddig tart a "rózsaszín köd"?!

2021. jún. 29. 23:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem nem erted. Ezek a nok elvezik ezt az idot, es pontosan ismerik a fajtajat. Tartjak ot.
2021. júl. 10. 15:02
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Ezek mindíg tudják mit akarnak hallani a prédái.. amúgy szerelmi csalóknak hívják és a törvény bünteti ezt a cselekedetet..

Nagyon mérgező emberek! És akad mindíg olyan akit behálóznak és lehúznak...

2021. júl. 10. 21:15
 23/24 anonim ***** válasza:
Hát akkor ha ezek a nők élvezik ezt a helyzetet, akkor végülis a keteslet találkozott a kínálattal. Szerintem ez a srác, akiről meséltem, ő direkt próbálkozott nőknél, hogy eltartsák. Csak nálam kudarcba fulladt a dolog. Utána láttam együtt mászkálni egy kb 130 kilós nővel, holott a csávó tök jóképű volt. Biztos húzta le a dagit.
2021. júl. 10. 21:32
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
22: Bünteti? Melyik bűncselekmény valósul meg?
2021. júl. 11. 03:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!