Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nő vajon mikor fog rájönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nő vajon mikor fog rájönni hogy a pasi csak anyagilag kihasználja őt?! Meddig tart a rózsaszín köd az 40+ életkorú nőknél?!

Figyelt kérdés

Van egy szélhámos pasi, akinek az egész élete konkrétan hazugság. Nem részletezem mert hosszú. Idáig tudtommal minden nőt átvert, anyagilag kihasznált. Most külföldre költözött a pasi és sajnos már látjuk a neten a közösségi oldalakon hogy sikerült neki sajnos "behálózni" egy nőt akit valószínűleg ugyanúgy lehúz anyagilag, például: hetente utazás, nyaralás, vásárlások, új telefon, autó, stb... Ugyanúgy mint itt tette a nőkkel, azután mikor a nők rájöttek anyagilag kisemmizve évek múlva természetesen lelépett a pali

A nő 40+ életkor, és kórosan elhízott.

(Ezt csak azért írtam le, mert biztos örül most a nő, hogy "rátalált a szerelem", gondolom neki alapból nehezebb párt találni úgy).

De sajnos őt is lehúzza a szélhámos pasi anyagilag, a kérdésem vajon mikor döbben rá a nő?! Meddig tart a "rózsaszín köd"?!

2021. jún. 29. 23:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Mi közöd hozzá?
2021. jún. 30. 11:27
 12/24 anonim ***** válasza:
64%

Felnőtt ember, mindenki úgy dönt ahogy akar. Nincs gyám mellette, és nem is kötelezi senki hogy pénzelje a pasit.

Addig fogja pénzelni amig neki ez megéri. Sajnálom a csajt, de ez saját döntése hogy kire költ.

Én biztos nem fizetnék pasinak ha ő nem hív meg, és nem kölcsönös az anyagiag megosztása.

2021. júl. 2. 07:15
 13/24 anonim ***** válasza:
69%
Nálad meddig tartott az a bizonyos " rózsaszín köd " ?
2021. júl. 2. 09:12
 14/24 anonim ***** válasza:
42%

Ez ugyanaz a felállás, mint amikor gazdag faszi fog ki egy aranyásót,aztán mindent fizet neki a szexért cserébe.

Te miért mentél bele ilyen kapcsolatba ezzel az emberrel?

2021. júl. 2. 09:38
 15/24 A kérdező kommentje:

ma 09:12

3-6 hónap között mire rájöttem

2021. júl. 2. 13:49
 16/24 anonim ***** válasza:
7%

"ugyanaz a felállás, mint amikor gazdag faszi fog ki egy aranyásót"

Ez az! Az teljesen elfogadott, és nem botrányos, ha egy nő húz le egy férfit, de ha fordítva megtörténik kibújik a szög a zsákból, hogy a nők nem lennének olyan lovagiasak, ahogy ők azt fordítva sokan elvárják , vagy elfogadják!

Nem védem a palit, de komolyan, a normális embereket észre sem veszitek..

Ha valki nem jár buliba, nem kocsmázik, nem jár a 'zenei' koncertekre, fesztiválokra, az számotokra nem is ember...

Mert ti nők a mindennapi élet során nem ismerkedtek, csak olyan helyeken, ahol a férfiak k**vákat keresnek, aztán meg csodálkoztok!

Próbáljátok meg egyszer hétköznapi helyzetekben ismerkedni...

Kezdeményezzetek ti!

Ha olyat akartok aki megbecsül titeket, akkor jó helyen kell keresni, és kész!

Nyilván az egész adok-kapok helyzet volt, csak nem mondta ki, de azért észrevehetted volna!

Ha meg elmondod egy másik nőjének, még a nő fog megtámadni téged, hogy hogy képzeled, ők szerelmesek! Ilyenek vagytok ti nők!

Szégyellem, hogy felnőtt vagyok, komolyan! A felnőttek, gyerekesebbek a komoly dolgokban, mint a gyerekek.

2021. júl. 2. 18:54
 17/24 anonim ***** válasza:
18%

De amikor már többször se volt semmi pénze semmire, akkor már határozottan tisztában voltam vele mik a szándékai. Ezek apróságok, hogy ital meg kaja, de gondolom egyéb dolgokkal is le akart volna húzni, ha hagyom magam. "

Rosszul emlékszel, te akkor még csak 14 éves voltál..

2021. júl. 9. 22:22
 18/24 anonim ***** válasza:
64%
17-es, te miről ugatsz?
2021. júl. 10. 01:40
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

18# Meg kell nézni, ha nem adsz neki pénzt, nem hívod meg semmire, akkor is ilyen mézes mázos lenne e a viselkedése.

Nagyon sajnálom az ilyen nőket, de mindenki csakis saját maga húzza meg a határokat hogy ő mennyit ér. Egy egy alkalom megeshet hogy így alakul, de legyen tartás egy nőben hogy nem kezd el hosszú távon pénzelni egy pasit.

Mondjuk nem is értem egy ilyen ember mellett hogy érezheti egyáltalán nőnek magát egy nő?

2021. júl. 10. 08:07
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Épp erről beszéltem én is. Esetemben egy-két alkalommal történt apróbb "lehúzás" és dobtam is a csávót.
2021. júl. 10. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!