Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az exemmel álmodom. Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exemmel álmodom. Miért érdekel hogy lett valakije?

Figyelt kérdés

Az exemmel én szakítottam, mert egyàltalán nem szeretett, becsült, nem akarom részletezni de igazàból kivárta hogy én mondjam ki

Szakítottam vele, immár 9 hónapja. Nagyon jól voltam, végre nem kellett szeretetért sóvárognom, nem kellett végre szomorúnak lennem mellette amit elnyomtam folyamat.. Első kapcsolatom volt, viszonylag hamart továbbléptem, lett is valakim akihez már most nagyon vonzódok, kapcsolati potenciál már nyár óta,

Véletlen megláttam hogy új barátnője van az exemnej akinek ráadásul a keresztneve is ugyanaz mint nekem…kicsit felzaklatott. Azt hittem átértékel, rájön hogy vesztett velem, és legalább kicsit visszakapja az élettől. De nem így lett. Vígan nyaralgat a csajjal külföldön, velem meg soha nem akart eljönni (magányos voltam a kapcsolatban)

Persze, lényegtelen már, én is továbbléptem… de hogy tudott ilyen hamar találni valakit? Azt hittem van karma

Plusz megjelenik az álmaimban is egy ideje… hogyan tudnék ezen túllendülni? Inkább csak meglepődtem hogy ilyen hamar/könnyen voltam pótolható. Azt hittem elgondolkodik, és a mondandóm üzenete eljut hozzá és tanul belőle

L

2022. nov. 5. 20:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%
Ez a női birtoklasi vágy.. ha van valakije mar akkor nektek is kell ujra , vagytok , meghallnatok a paliert.
2022. dec. 7. 16:32
 12/15 anonim ***** válasza:
65%
Mert nem vagy rajta túl, vagy irigykedsz, hogy a másik csajra több időt fordít mint rád valaha, ilyen egyszerű.
2022. dec. 7. 16:48
 13/15 anonim ***** válasza:
35%

Masszív, tudalatti birtoklási vágy, sérelemtől vezérelve.

Engedd el. Örülj, hogy megszabadultál tőle, hiszen nem vagytok egymáshoz valók.

2022. dec. 7. 23:51
 14/15 anonim ***** válasza:
62%

“ Azt hittem átértékel, rájön hogy vesztett velem”

Ugyan már! Mire jó ez?!

Eszébe sem jut. Fellélegzett, mikor szabaddá vált, ugyanúgy, mint te.

Úgy érdemes felfogni, hogy ebből is sok tapasztalatot, tanulságot viszel tovább az életben.

Ennyi.

Ne foglalkozz vele. Már nincs közöd az életéhez, mint a sarki közért eladójáéhoz sem.

Éld a maga életét.

2022. dec. 7. 23:55
 15/15 anonim ***** válasza:
55%

“ Miért nem volt jó? Miért nem szeretett? ”

A maga módján biztos. Megrendelésre, elvárásra nem lehet szeretetet produkálni. Irányítani sem lehet. Van, vagy nincs.

Szemrehányni sincs joga senkinek.

Baj akkor van, ha aki nem szeret, leköti az életemet. Na ilyenkor kell kilépni, osztviszlát.

2022. dec. 8. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!