Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az exemmel álmodom. Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exemmel álmodom. Miért érdekel hogy lett valakije?

Figyelt kérdés

Az exemmel én szakítottam, mert egyàltalán nem szeretett, becsült, nem akarom részletezni de igazàból kivárta hogy én mondjam ki

Szakítottam vele, immár 9 hónapja. Nagyon jól voltam, végre nem kellett szeretetért sóvárognom, nem kellett végre szomorúnak lennem mellette amit elnyomtam folyamat.. Első kapcsolatom volt, viszonylag hamart továbbléptem, lett is valakim akihez már most nagyon vonzódok, kapcsolati potenciál már nyár óta,

Véletlen megláttam hogy új barátnője van az exemnej akinek ráadásul a keresztneve is ugyanaz mint nekem…kicsit felzaklatott. Azt hittem átértékel, rájön hogy vesztett velem, és legalább kicsit visszakapja az élettől. De nem így lett. Vígan nyaralgat a csajjal külföldön, velem meg soha nem akart eljönni (magányos voltam a kapcsolatban)

Persze, lényegtelen már, én is továbbléptem… de hogy tudott ilyen hamar találni valakit? Azt hittem van karma

Plusz megjelenik az álmaimban is egy ideje… hogyan tudnék ezen túllendülni? Inkább csak meglepődtem hogy ilyen hamar/könnyen voltam pótolható. Azt hittem elgondolkodik, és a mondandóm üzenete eljut hozzá és tanul belőle

L

2022. nov. 5. 20:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Téged az zavar, hogy vele foglalkozik, veled meg nem foglalkozott. Engedd el. Ő már a múlt. Az hogy talált magának mást, azt gondolhattad, hogy ha nem érzett irántad semmit igazán, akkor nem is fog érted sírni. Foglalkozz az új pároddal és ne foglalkozz vele. Meg amúgy is, az első szerelem örökre meg marad az emberben. Én is pl ha az első exem látnám valaha is, össze szorulna a szívem. Nem azért mert szeretem, meg 8 éve volt már. De bántana a látása.
2022. nov. 5. 21:22
 2/15 anonim ***** válasza:
Azért álmodsz vele, mert foglalkoztat a dolog, mivel ahogy írtad, remélted, hogy nem lép tovább ilyen hamar és visszakapja kicsit, ahogy veled bánt. De próbálj meg nem törődni vele. Mindegy mit tesz ki, ez nem jelenti, hogy most tökéletes kapcsolatban van és amúgy is lényegtelen, inkább koncentrálj a saját kapcsolatodra és örülj neki, hogy neked most már mennyivel jobb, mint vele volt. Hogy ő mit tesz, az az ő dolga, ne hagyd, hogy hatással legyen rád, már pont elég negatív érzelmet okozott eddig is. Ne kövesd sehol, ha úgy könnyebb.
2022. nov. 5. 21:44
 3/15 Noren1989 ***** válasza:
73%

Röviden: sértett önbecsülés/ego.

Foglalkozz magaddal.

2022. nov. 5. 22:00
 4/15 A kérdező kommentje:
Ő se gondolná szerintem hogy nekem is úgy hozta az élet hogy találtam egy sokkal odaadóbb srácot. Ilyen hamar…igen az egóm..az hogy nem tanult a hibáiból
2022. nov. 5. 22:04
 5/15 Noren1989 ***** válasza:
53%

Muci, így, h van valakid, így plàne ne foglalkozz vele.

Nem lehet, h a mostani fricced pótkerék csak?

Magadba nézve mit vàlaszolnàl őszintén a kérdésemre?

2022. nov. 5. 22:07
 6/15 A kérdező kommentje:

Nem pótkerék, csak én nem vagyok jelenleg otthon, (kulfoldon gyakorlatozok) így egy ponton nem komoly még, de azzá akarjuk tenni ha hazamegyek

Nem vagyunk együtt

Őszintén: téged nem idegesítene? Mert engem baromira. Nem nézegettem, nem foglalkoztam vele. S egyszercsak véletlen megláttam hogy van valakije, akivel elmegy, akinek ugyanaz a neve, és azt éreztem, hogy én annyi de annyi mindent tettem, kedvessèget, törődést amiből semmit se kaptam vissza….brutál jó életem van, sok utazás, értékes , izgi élet. Miért nem volt jó? Miért nem szeretett? Azt érzem a következő is megun, vagy nem fog elèggé szeretni

és persze, nem lennék boldogabb ha ő boldogtalan lenne. De azt hittem nem leszek ennyire felejthető, azt hittem átértékel, ha csak gondolatban is

Na ez az, ami nagyon zavar

2022. nov. 5. 22:14
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

En is ezeken az erzeseken megyek keresztul jelenleg, en teljesen megertelek.en is vartam,hogy kesobb megis rajon hogy ertekes vagyok es nem vagyok felejtheto,de sajnos az vagyok. 2 het se kellett neki, mar massal volt

Az onnecsulest nagyon letudja nullazni egy ilyen.

2022. nov. 5. 22:22
 8/15 Noren1989 ***** válasza:
54%

#6osodra: én az első utazgatàsos felvàgàs utàn bannoltam.

Nem nézegetem az exeim. Jól elvannak nélkülem, nekem részem nincs màr az életükben, nem engedem, h nekik legyen az enyémben.

2022. nov. 5. 22:25
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki nem tud téged megbecsülni, az az ő szégyene, nem pedig a tied. Te tudd a saját értékedet, ez a legfontosabb! Plusz, lehet hogy ő másra vágyott, mint ami te vagy - tehát nem az, hogy nem voltál neki elég, vagy elég jó, hanem csak mást akart, és ezért nem tudott becsülni. Ja és a karma attól még dolgozik, ne aggódj. Ilyenkor szokott általában az jönni, hogy valakibe tényleg belehabarodnak, aztán őket hagyják el/verik át.

Koncentrálj a saját boldogságodra, és próbálj tőle elhatárolódni érzelmileg is. Tudatosítsd hogy nincs közötök egymáshoz és ő nem volt neked való, nem tudott boldoggá tenni.

2022. nov. 5. 22:32
 10/15 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező, miért nem törlöd az ismerőseid közül? Mindig szembe fog jönni, mindig nézegetni fogod. Te szerettél jobban, ezért sérti az önérzeted, hogy ő nem szeretett téged annyira. Előfordul sajnos, meg kell emészteni. Viszont, ha a másik fiú mellett az exedről ábrándozol, akkor lehet, hogy te is hasonló sérüléseket okozol neki.
2022. nov. 8. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!