Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet tenni, amikor 13 évi együttlevés után szakított velem a párom? Azt mondta, hogy ő a masik nőt valasztotta. Egyszerűen tanacstalan vagyok. Sok sok csaladi probléma volt a szüleinkkel, főleg apammal ami kozre jatszott ebben.
A legnehezebb számodra szerintem inkább az, hogy próbál veled ugyanúgy viselkedni, mint azelőtt.
Ha Ő már ellened döntött, ez hiba, mert csak megnehezíti számodra a tények elfogadását.:( , mert aki szeret, az remél, akkor is, ha valami nyilvánvaló.
Ez, amit csinál gusztustalan. Minek töltött veled 4 napot??? Nem mondom, hogy bunkónak kellene legyen, de ilyenkor húzni kell egy határt. Sajnos Ő az a típus lehet, aki valahol élvezi ezt a helyzetet :((
Ezért neked kell meghúznod a saját határaid. A saját érdekedben! Minél hamarabb megteszed, annál hamarabb dolgozod fel.
Ez van. Ismerős 24 év házasság után vált egy új nőért.
Semmi különös, az évek - hosszú évek - során elmúlhatnak az érzések, a szenvedély.
Akkor most az új nőért, vagy mert elmúlt a varázs?
Akkor most köze lehet egy szeretőnek a váláshoz, vagy nem?
Örök vita ez it a GYIKen csak azért kérdem.
Ez a nő... érdemes elolvasni kétségbeesett kérdését.
Ráírtam privátban, beszélgettünk. Próbáltam benne tartani a lelket. Majd egyszer csak nem válaszolt. Azt hittem, a szokásos ghosting, de pár nappal később újra ír, hogy nem felejtette ám el a beszélgetésünket. Oké, de te nem válaszoltál, nem emlékszel? Na, mindegy, folytattuk. Átmentünk emailbe. Volt képcsere, és intim dolgokról is beszéltünk. Akartam sétálni, randira hívni, és bár beleegyezett, mindig lemondta. Azt mondta, nagyon rosszul van, szed is valamit, hogy lenyugodjon, reggel ír, hogy na, akkor talizunk-e, még el se olvastam az emailt, nem is tudtam még válaszolni, máris írja, hogy á, ne. Ez így ment hetekig, egész novemberben.
Majd egyszercsak december elején közli, hogy összejött egy hasonlóan régi párjával, mint ez a szakítós, és hogy már le is feküdtek. Én meg csak néztem, hogy mi értelme volt írnom neki 1 hónapon át? Egy csettintésre elmúlt a fájdalma, minden rendben, nincs több gyógyszer, csak a régi-új szerelem van számára és senki más. Ennyit ért, hogy tartottam benne a lelket.
A nagy bánat? Volt, nincs. Na, csak ennyire kell szánni a nőket! Máris ujjuk köré csavarnak más férfit, de meg le vagy sajnálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!