Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tudnám elfogadni azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elfogadni azt, hogy mást választott helyettem a párom?

Figyelt kérdés

Nem tudom feldolgozni, hogy nem kellek neki, nincs rám szüksége. Vígan elvan nélkülem.

32/n

2022. okt. 31. 17:23
1 2
 11/17 NTBS ***** válasza:
Keress valami plusz munkát vagy hobbit, ami eltereli a figyelmed és hasznod is lesz belőle.
2022. nov. 9. 15:12
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező - Aki menni akar, azt el kell engedni. Vége, semmi jó nem lesz már, ezt el kell fogadni.

9-es "a nagy szerelmed elvárásai szerint ugrálni, folyamatos készenlétben lenni hogy mikor fog balhézni, mert túl nagyok az érzelmek."

Kinek az érzelmei? Aki miatt ugrálsz, és aki balhézik, az nem érdemel tőled semmi jót.

2022. nov. 9. 17:33
 13/17 anonim ***** válasza:
71%
Nem a párod.
2022. nov. 9. 18:44
 14/17 anonim ***** válasza:
7-es nagyon jókat ír. Én 8 hónapja nem tudok elfelejteni egy srácot, akivel volt egy kalandom, sajnos eléggé elszurtam, jatszmaztam, O meg már mással van. Engem ő nagyon megérintett. Mindennap erre gondoltam, fáj, hogy nem kellettem neki, fájt, hogy ilyen béna voltam, aztán elkezdtem tudatosítani, hogy ja, már mással van, vele biztosan jobban kijön és oka van annak, hogy nem én kellettem neki. Sokáig tagadta az elmém, aztán egy nap azt mondtam ez így nem mehet tovább, szembenezek vele, kimondom, hogy vége és valahol ez egy felszabadító dolog. Azt nem mondom, hogy nézegesd, mert abba bele lehet betegedni, inkább tiltsd le, éld az életed és a gondolataidban rendezd a dolgot, hogy tovább tudj lépni. Meditalj, hallgass megerősítéseket. Ha nagyon nem megy egyedül, akkor pszichológus.
2023. jan. 9. 18:35
 15/17 anonim ***** válasza:
Plusz még annyi, hogy ne arra fokuszalj, hogy ő vígan elvan nélküled. Gondold át, miért történt ez, ugyanis minden ami történik körülöttünk egy tükör arra, hogy vmit máshogy kéne csinálnunk. Ez nem azt jelenti, h te vagy a hibás, hanem hogy vmit nem jól csináltál, pl. nem húztad meg a hataraidat, nem tisztelted magad és ezért ő se tudott téged stb. bármi lehet. Ha ezt atgondolod, tuti rájössz a megoldásra és legközelebb tanulsz belőle.
2023. jan. 9. 18:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyszerûen ùgy „ könyveld“ el magadban, - hogy nem Neked volt szànva!
2023. júl. 2. 01:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Na, mi a helyzet azóta kérdező?
2023. júl. 2. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!